Nye indlæg

Coldspell – Frozen Paradise

Skrevet af Calle
10-12-2013

Svenske Coldpsell blev dannet i 2005 og består af Nicklas Swedentorp (sang), Micke Larsson (guitar), Matti Eklund (keyboard), Chris Goldsmith (bas) og Perra Johansson (trommer). Frozen Paradise er bandets tredje album. Bandets andet album ”Out From The Cold” fik flotte ord med på vejen af denne sides anmelder Lars. Han skrev bl.a. Der er som sagt ikke et eneste dårligt nummer på albummet, og man kan ikke lade være med at spille lidt luft-guitar ind imellem” (læs hele hans anmeldelse her).

Kan bandet så leve op til forgængeren? Det mener jeg uden tvivl de kan. Der er heller ingen dårlige sange blandt dette albums11 sange. Ingen fyldstof – bare straight ahead melodisk rock som det nu engang skal lyde!! Flotte melodier, sprudlende guitar spil og en super vokal, der går klart og tydeligt igennem. Og dertil skal så lægges den behagelige grundrytme fra bas og trommer og den flot tilpassede keyboard lyd. Coldspell er helt klart et band med musikere der kan deres kram.

Som sagt er der ingen dårlige sange på Frozen Paradise, men jeg vil da godt fremhæve et par af mine favoritter. Disse er “Paradise”, “Angel Of The World”, “Life 2 Live” og det meget Europe-lydende “Goin’ All The Way”. Jeg mangler måske den “store flotte” powerballade på albummet. En sang som eksempelvis “The King” på bandets forrige album. Den sang der kommer tættest på på dette album er “Fallin’”.

Den flotte production på albummet er foretaget af Michael Larsson (producer) og danske Tommy Hansen (mixing og mastering). Sidstnævnte behøver vel ingen nærmere introduktion.

Coldpsell er for fans af Pretty Maids, Jorn, Fate, Europe og andre bands inden for denne genre (melodisk hard rock). Kan du lide disse bands, så går du helt sikkert ikke galt i byen med Coldspell og deres nye album Frozen Paradise. Det er et virkelig velspillet og velproduceret album. Melodisk hard rock når det er bedst!!!

Frozen Paradse er ude via Escape Music.

(5 ud af 6)
 
Besøg Coldspell på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com