Nye indlæg

Terex Titan – The Tempest

Skrevet af Calle
04-01-2014

Terex Titan er et metal band fra Aalborg, som blev dannet i 2012. Bandet består af Johnny Gregersen (vokal), Kasper Hagel Madsen (guitar), Frederik Højland (trommer) og Jeppe Nørgaard (bas). The Tempest er bandet debut album. 

The Tempest består af 8 sange og musikstilen er en blanding af doom metal, sludge metal, death metal og hardcore metal. Bassen er virkelig tung og sammen med trommerne lægger den en god og solid bund. Tager man så de hurtige guitar riffs, så får musikken en meget tung og hefty groove. Dertil kommer så en hæs og til tider råbende vokal, som ikke helt falder i min personlige smag. Det skal dog siges, at denne genre ikke er den jeg høre oftest og jeg bliver derfor en smule ”træt” af den råbende vokal, hvis den er gennemgåede igennem et helt album. Dermed ikke sagt at Johnny gør det dårligt!! 

Mine favorit sange på albummet er ”Armageddon”, ”Towards The Sun” og afslutningsnummeret ”Shadows Of The Lost”. Sidst nævnte har en smule southern metal over sig, hvilket adskiller sig en smule fra de andre sange. En anden lille adskillelse finder man efter 2:29 i sangen ”Terex Tempest”. Her kommer der er lille afbræk i form af et mellemspil på akustisk guitar. 

The Tempest er efter min mening et godt debut album, som dog ikke er helt oppe og ringe for undertegnet, men er man til musik inden for denne genre, så bør man helt sikkert tjekke bandet ud. 

The Tempest er ude via 5FeetUnder Records. 

  (3½ ud af 6) 

Besøg Terex Titan på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com