Nye indlæg

Angelica - Thrive

Skrevet af Peter Letting
16-01-2014

Angelica (Rylin) har udgivet sit debut solo album med navnet Thrive. Jeg plejer at være ret ligeglad med hvordan en kunstner ser ud, men da det nu er en kvindelig kunstner, har jeg lige været en tur på nettet og fundet lidt billeder. Og man må sige at hun er ret vel-drejet, den svenske flicka…

Skiven er også utrolig vel-drejet. Både vel-skrevet, vel-spillet og vel-produceret.

Foruden Angelica selv, har der været en del gode kræfter indover at skrive numrene, og hun har også mange dygtige musikere på gæstevisit.

Genren er vist det man kalder for AOR, hvilket vel egentlig mest er en masse betegnelse for radio- og lyttevenlig rock musik, så vidt jeg har forstået det. Det er vist mest en genre man anvender i USA, hvor den også er opfundet.

Ingen tvivl om at Thrive er en lyttevenlig rock skive, men om det er en POP’et rock plade, eller en ROCK’et pop plade, ved jeg sq ikke helt. Efter min mening er den lige lovlig poppet og kommerciel, og skrevet lidt for meget efter de traditionelle Sing-and-Song writer principper, uden nogen former for overraskelser eller stil skift. Som sådan er skiven meget stilren og den egner sig helt sikkert til at blive spillet på de store anerkendte radio stationer, men det er så også her min entusiasme stopper.

Jeg har hørt skiven igennem 2 gange, og det bliver nok også det sidste jeg hører til Angelica i denne omgang, på trods af hendes vel-drejede ydre, og hendes smukke stemme, for hun synger godt. Jeg giver Thrive 2½ ud af 6

Thrive er ude via Frontiers Records.

(2½ ud af 6)

Besøg Angelica på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com