Nye indlæg

Cold Black – In Motion (EP)

Skrevet af Calle
27-01-2014

Danske Cold Black har netop udsendt deres nye EP In Motion. Jeg har fulgt bandet siden 2012 hvor de udgav deres første EP ”From Scratch”. Den EP synes jeg ret godt om og lad det være sagt med det samme – det gør sig også gældende denne gang.

Siden den førnævnte debut EP, har bandet fået tilføjet en ny bassist i Jeff Polsen. Derudover består bandet af Victor Rimpler (vokal), Alex Rimpler (guitar), Martin Dupont (guitar) og Jamal Aaron Gordon (trommer).

De unge musikkere har rykket sig musikalsk siden ”From Scratch” og de levere efter min mening en rigtig god omgang metal. Der er fem sange på EP’en og alle fem er flot udført. Sangene er velskrevet, melodierne er gode og samtidig er der god variation i numrene. Bandets stil vil jeg betegne som metalcore, hvor der er hentet elementer fra både emo, hard rock og nu-metal. Man kan sammenligne Cold Black med eksempelvis Asking Alexandria, Avenged Sevenfold, Trivium, All That Remians og Black Tide. Nogle af disse bands er også nogle af dem de selv nævner som inspirationskilder. Victor synger både med en ren vokal og en skrigende vokal, hvilket han gør rigtig godt. Og dette, sat sammen med det flotte musikalske udtryk, giver et super godt helhedsindtryk.

In Motion består som sagt af fem sange og blandt disse er mine personlige favoritter første singlen ”These Lips Will Go Blue”, samt ”Constellations” og titelsangen ”In Motion”. Men som sagt er alle fem sange gode!!

Denne EP er en tand hårdere end forgængeren, hvilket bestemt ikke gør den dårligere. Med In Motion har Cold Black leveret en rigtig god EP, som jeg klart vil anbefale folk at tjekke ud. Efter min mening har bandet international klasse og jeg forstår ikke hvorfor de ikke allerede har fået en pladekontrakt. Men jeg er sikker på at det nok skal komme. 

In Motion udkom 15. januar 2014.

  (5 ud af 6)
 
Besøg Cold Black på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com