Nye indlæg

Kirk - Masquerade

Skrevet af Peter Letting
20-02-2014

Bandet Kirk, som er baseret i Schweiz, udkommer med nyt melodisk metal album 7 marts 2014. Albummet har fået navnet Masquerade. Bandet har tidligere udgivet et enkelt album for mere end 10 år siden, og jeg kendte dem ikke umiddelbart i forvejen.

Stilen er som skrevet poleret melodisk metal. Albummet er fantastisk godt produceret, og er næsten FOR pænt. Jeg synes der mangler lidt vildskab. Problemet med den her type musik, er for mit vedkommende, at jeg sagtens kan høre at det er super talentfulde musikere, at det er fænomenalt produceret og meget velspillet, men det mangler noget. Der mangler noget der stikker ud, noget jeg kan huske, noget der skiller det ud fra alt det andet metal der bliver produceret. Efter at have hørt skiven et par gange, har jeg det som om jeg har hørt en tilfældig intetsigende pop-skive. Der er ikke et enkelt riff, omkvæd, eller nummer som hænger fast og skiller sig ud. Så Kirk ryger i skuffen med udmærket musik, jeg egentlig ikke gider høre.

Kirk består af følgende medlemmer: Thomi Rauch - sang (Decent Disaster), Sammy Lasagni - guitar (Godiva, Granit), Daniel Pfister - bas, Bruno Berger - keyboards (In Your Face) og Philipp Eichenberger - trommer (Legenda Aurea).

Jeg runder hurtigt af med at give Kirk 3 ud af 6, men giv det et lyt og bedøm det selv. Måske er det lige dig…

Masquerade udkommer 7. marts via Mausoleum Records.

  (3 ud af 6)
 
Besøg Kirk på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com