Nye indlæg

Blood Label - Skeletons

Skrevet af Krede
13-03-2014
Da jeg satte mig ned for at lytte til dette album fra danske Blood Label, sad jeg til at starte med, med en bange anelse om at det "bare" var endnu et metalband i rækken af middelmådige bands....Der tog jeg så grueligt fejl!!! Blood Label means big business, og jeg blev bogstaveligt talt revet rundt.
 
Tonsertunge riffs banker afsted på fuld skrue, og både guitarerne og trommerne kører helt fantastisk individuelt og sammen. Der er absolut ingen tvivl om, hvor disse gutter vil hen... Til helvedet og tilbage. Åbningsnummeret "Deliver Me From Evil" er helt igennem fantastisk, og giver bare en lyst til at høre mere.
 
I min verden er dette et af de bedste debutalbums, jeg personligt har lyttet til, og der er ingen tvivl om, at navnet Blood Label nok skal printe sig ind på skærmen hos ethvert metalhoved.
 
Albummet er produceret af Tue Madsen( The Haunted, Aborted ), og det kan klart høres på lyden. Tusind tak for at smide mig rundt i stuen og rundt omkring på alle bordene. Jeg ser frem til at høre jer live, for det kan kun blive vildt.
 
Skeletons udkommer den 17. marts via Mighty Music/Target
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Blood Label på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com