Nye indlæg

Neckbreak Nation - Stroke Of The Devil's Hour 

Skrevet af Peter Letting
14-03-2014

Hollandske Neckbreak Nation er etableret i 2010 og udkommer nu med deres første album Stroke Of The Devil’s Hour. Albummet lander 7 april 2014 og i kan godt begynde at glæde jer… De har tidligere lanceret en EP, som jeg dog ikke har hørt.

Neckbreak Nation går lige til stålet. Det er tungt og hårdt og der er fuld fart på. Men der er ikke mere fart over feltet, end at der er mange fine detaljer flettet ind. Jeg synes at Neckbreak Nation har fundet en rigtig hårfin balance, lige der hvor det ”næsten” kammer over og bliver FOR meget larm. Jeg er normalt ikke vild med RÅBEvokal, men Sander som forsangeren hedder, er så overbevisende i sin præstation, at jeg må overgive mig og bare RÅBE med.

Der er så meget dynamik og fart på det her album, at det næsten er trafik skadeligt at høre det i bilen (hvilket er det sted jeg for det meste hører den slags musik…) Skal jeg nævne 2 favorit numre må det være åbningsnummeret ”Endless” og nummer 6 ”Evolve To Six”. ”Endless” åbner ballet på skiven og sætter forventningerne til resten af albummet tårnhøjt. Heldigvis skuffer Neckbreak Nation ikke, men fortsætter samme energi udladning hele vejen igennem.

”Evolve To Six” er blevet DET nummer som jeg suverænt vender tilbage til. Det har så meget mere at byde på end blot tempo og tyngde. Det rummer så mange suveræne rytmer og skift, kombineret med top-dollar riffs. Til slut bliver nummeret lige så fint rundet af med lidt klaver og strygere, hvilket måske virker en smule underligt, men fungere perfekt i mine ører.

Ud over forsanger Sander, består Neckbreak Nation af Jelle på guitar, Pascal på guitar, Ivo på trommer og Angus på bas.

Jeg glæder mig til Neckbreak Nation finder vej til lille Danmark, så jeg kan opleve dem live også. Albummet får 5 af 6 fra mig

Stroke Of The Devil's Hour udkommer 7. april via Mighty Music/Target
 
     (5 ud af 6)
 
Besøg Neckbreak Nation på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com