Nye indlæg

Shadowdance - Future Negative Fantasy

Skrevet af Peter Letting
06-04-2014

US powermetal bandet Shadowdance er ude med deres andet album Future Negative Fantasy. Albummet var i handlen 24. februar 2014, og er deres første full-length album siden 2000

De første 2 numre ”Neon Abyss” og ”Branded” kører i absolut højgear, og er total powermetal. Der er elementer af rigtig mange metal genre blandet sammen i et højt tempo, men dog uden at blive mudret. Produktionen og adskillelsen af de enkelte instrumenter er af super høj kvalitet. Jeg må nok udnævne ”Branded” som værende mit yndlingsnummer på denne skive.

Hvis man er til Judas Priest og Iced Earth, vil man sikkert finde Shadowdance yderst interessant. Jeg synes at det er værd at fremhæve rytme sektionen. Faktisk er tromme indspilningerne delt imellem 2 trommeslagere, men der er nu ikke nogen nævneværdig hørbar forskel. Også vokalen er god. Clean og god, men også rå når det gælder. Til tider er der også blandet en smule growl ind over, og det får bare det samlede lydbillede til at virke endnu mere råt.

Shadowdance består af George Eliassen på vokal, Carlos Alvarez på guitar og keyboard samt Jason Fox på bas. Derudover er der som nævnt hele 2 trommeslagere, som deler numrene iblandt sig. Den ene er Jay Horvath og den anden Jason Fraticelli.

Jeg er forholdsvis begejstret for albummet. Dog vil jeg sige at det ikke er et album som på den måde skiller sig ud fra mængden, men på mange måder minder om mange af de andre gode powermetal albums der kommer på markedet. Jeg giver Shadowdance 4½ ud af 6

Future Negative Fantasy udkom 24. februar via Rock It Up Records.

     (4½ ud af 6)

Besøg Shadowdance på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com