Nye indlæg

Statement - Monsters

Skrevet af Peter Letting
14-04-2014

Et nyt dansk metal band med erfarne kræfter har set dagens lys. Bandet hedder Statement og er ude med deres debut album Monsters 17/3-2014 via Mighty Music. Statement er: Niels Alex på guitar (tidligere Pilgrimz), Jannick Brochdorf på vokal, Peter Thomsen på trommer, Jesper Steen Noachsen også på guitar, og Martin Poulsen på bas. Tilsammen har de 5 herrer en del års erfaring fra diverse bands, og de fleste i den tungere, mere eksperimenterende ende af metal genren.

Stilen på albummet er forholdsvis tung og hård, men stadig melodisk, med masser af guitar riffs, og lækre omkvæd. Vi skal lige have en kort intro med ”Kill The Times”, hvorefter titelnummeret brager igennem. ”Monsters” er god gedigen heavy af den skuffe jeg vil kalde Old-School. Jeg synes der er en bølge af bands for tiden som laver den her slags ”tilbage til rødderne” heavy, og det er super fedt, når det er den genre jeg er vokset op med.

Tempoet på skiven er meget varieret, og i skæring 4 ”Crawling” kommer Statement godt ned i tempo, men det tager såmænd ikke nerven ud af musikken. Det er ikke altid at metal bands kan slippe godt afsted med at komme ned i tempo, men Statement klarer det helt fint.

Jeg synes at Statement har lavet en fin skive, dog føler jeg mig mest underholdt i starten. Yndlingsnummeret er klart "Monsters". Jeg giver Statement 4 ud af 6.

Monsters er ude via Mighty Music/Target.

    (4 ud af 6)

Besøg bandet på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com