Nye indlæg

Stealth – Shores Of Hope

Skrevet af Calle
16-04-2014

Stealth er et italiensk metal band, som blev dannet i 2007. Bandet består af Enrico Ghirelli (vokal), Luca Occhi (guitar), Matia Catozzi (guitar), Andrea Rambelli (bas) og Marcello Danieli (trommer). Shores Of Hope er bandets debut album. 

Albummet består af 10 sange og inspirationen er hentet i 80’ernes heavy metal. Jeg kan både høre lidt Metallica, Megadeth, Manowar og Scorpions i bandets musik. Som coveret og sangtitlerne antyder, omhandler de fleste af sangene krig. Og det gør teksterne selvfølgelig også. De fleste sange er i den mere ”hårde” ende af skalaen, men der er også sange i den mere stille ende. Af de mere downtempo sange kan bl.a. nævnes ”Godspeed”, ”My Heaven” (som er albummets mest stille sang) og ”Uhlans 1915”. Sidst nævnte hører til blandt mine personlige favoritter på albummet. Derudover synes jeg også første singlen ”Ozone Fades”, ”Pharaoh” og ”Nuclear Warfare” fungerer udemærket.  

Der er ikke meget nyt over bandets musik og sangene mangler lidt ”kraft og power” for virkelig at få mig op af stolen. Musikkerne spiller udmærket og der findes også flere gode guitar soloer på albummet. Derimod er jeg ikke helt glad for Enrico’s stemme. Efter min mening er den ikke powerfuld nok til musik inden for denne genre.  

Bandet har selv indspillet og produceret Shores Of Hope. Personligt er jeg ikke helt oppe og ringe over produktionen. Den er lidt ”flad” og gør at albummet ikke helt fungerer lydmæssigt. Sangene i sig selv er faktisk meget godt skrevet, og med en bedre produktion kunne albummet måske have fungeret endnu bedre end det gør.  

Som sagt er jeg ikke helt oppe og ringe, men jeg synes stadigvæk godt læseren kan tjekke bandet ud. Måske lytter dine ører anderledes til musikken er mine gør. Jeg giver Stealth og Shores Of Hope en karakter der er lidt over middel.

Shores Of Hope er ude via Atomic Stuff.

   (3½ ud af 6)

Besøg Stealth på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com