Nye indlæg

Scream Arena - Scream Arena (Danish review)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
21-04-2014

Scream Arena fra England tog mig på en tidsrejse tilbage til Hair Glam Stadium Metal 90'erne med deres debut cd med samme navn som bandet selv. Jeg vil gerne sige at jeg i første omgang ikke var helt vild med cd'en, men efter et par gennemlytninger vinder den faktisk en hel del. De er meget velspillende og kan deres bagkatalog. Navne som Alice Cooper, Quierboys, Poison, Guns'n'Roses og Bon Jovi flyver gennem tankerne når man lytter til Scream Arena cd'en - ikke plagiat, men inspireret hedder det vist.

CD'en skydes igang med ordene "Gentlemen, start your engine" og så er "Born Ready" i fuld gang. Der er ikke nogen direkte ballader på cd'en men et par roligere numre er der da. Et meget stemningsfyldt nummer er "Queen of Dreams" hvor man nynner med på omkvadet rimelig hurtigt.

En lille overraskelse er det gamle Elvis nummer "Heartbreak Hotel" som er blevet peppet op til 90'er metal udgave. Ellers er de andre numre selvskrevet. Det er udmærket arbejde der er lagt for dagen og stilen er holdt i gennem hele cd'en hvilket gør den helstøbt og autentisk.

Et enkelt nummer der virker som om der ikke var mere studietid tilbage er "Goodnight L.A." Lige midt i nummeret kommer der en hurtig afslutning. Det undrer mig hver gang jeg lytter til det.

Sangeren Andy Paul har en god stemme der passer rigtig godt til stilen. Hvis man er til 90'er Metal/Hard Rock så vil jeg gerne anbefale Scream Arena og giv dem et par gennemlytninger - det fortjener de.

Scream Arena er ude via Mighty Music/Target.

    (4 ud af 6)

Besøg bandet på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com