Nye indlæg

Diamond Lane – Terrorizer

Skrevet af Calle
22-05-2014

Folk der har fulgt denne side i længere tid vil måske kunne huske, at jeg har anmeldt dette amerikanske band før. Faktisk hele 3 gange. En EP tilbage i 2008 (Save The City), et album i 2011 (World Without Heroes) og senest en EP i 2013 (Sapphire). Alle tre gange har jeg været meget positiv i mine anmeldelser. Gør det sig også gældenede denne gang? Ja det gør det!!!!

Diamond Lane har igen udgivet musik, som falder lige i undertegnedes smag. Der er fuld power på fra starten af og man kan ikke undgå at lægge mærke til den store energiudladning bandet ligger for dagen, når man sætter albummet på. Kun i albummets sidste sang ”Drift” sættes tempoet en anelse ned. Man kan næsten fristes til at kalde sangen for albummets powerballade (uden dog at være en ”ægte” ballade). Ellers er de resterende otte sange spækket med fede guitar riffs, gode melodier, sprøde vokaler og en tilpas tung bas og tromme grundrytme. Sangene er velskrevet og fanger hurtigt lytterens opmærksomhed. Variationen er samtidig god og der er flere temposkift undervejs, så man bliver på intet tidspunkt træt af musikken. Mine personlige favoritter blandt de ni sange er ”The Enemy”, ”Cheating Death”, ”Hopeless Romantic” og ”Favorite Kind Of Victim”. Men ingen af sangene falder efter min mening ved siden af.

Bandet består af Brandon Baumann (vokal), Jarret Reis (guitar), Ray Zhang (bas), Frankie Lindia (guitar) og Dave Vandigitty (trommer). Sidsnævnte er eneste udskiftning i bandet siden deres forrige udgivelse. Og de to førstnævnte har været med lige fra starten. Bandet spiller godt og man kan godt høre, at der er kommet flere shows og et par år mere med i bagagen. Faktisk undrer det mig en del, at bandet endnu ikke har fået en pladekontrakt. Men måske er deres stil og genre bare ikke den ”rigtige”, når man er bosat i Los Angeles.

Terrorizer er indspillet i Red Dog Studios in Montrose, Californien og det er endnu engang produceret af Rev. Tom Chandler. Ham har bandet tidligere arbejdet med og man forstår godt de forsat bruger ham.

Diamond Lane er for fans af bl.a. Avenged Sevenfold, Bullet For My Valentine, Metallica og Hardcore Superstar, men også bands som Mötley Crüe, Ratt og andre 80'er L.A./Hollywood bands. Terrorizer er helt klart anbefalelsesværdigt og jeg kan kun opfordre rock og metal folket derude til at tjekke Diamond Lane ud. 

Terrorizer udkom 10. maj.

   (5½ ud af 6)

Besøg Diamond Lane på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com