Nye indlæg

Black Label Society – Catacombs Of The Black Vatican

Skrevet af Calle
30-05-2014

Black Label Society er ude med deres niende album, som har fået titlen Catacombs Of The Black Vatican. Bandet består af hovedmanden Zakk Wylde (guitar, vokal, piano og strings), samt John DeServio (bas) der har været en del af bandet i lang årrække og sidste mand er Chad Szeliga (trommer), som kun har været med i 2011-2012 og 2013-2014. Han har tidligere spillet trommer for Breaking Benjamin og er nu fast trommeslager hos Scott Stapp (Creed).

Black Label Society er et af de bands jeg ikke hører særlig tit, men når jeg gør det tænker jeg altid - hvorfor fanden lytter du ikke til dem noget oftere. Well, der er sku så meget musik jeg gerne ville lytte til, men døgnet har desværre kun 24 timer. Når det så er sagt, så synes jeg ret godt om dette nye album. Der er ikke meget nyt over bandets musik, men hvad gør det, når nu man indspiller fed rock/metal musik.

Catacombs Of The Black Vatican består af 11 sange, hvor der både er blevet plads til de hårde og tunge sange, men også de mere stille af slagsen. Af først nævnte kan bl.a. nævnes ”Heart Of Darkness”, ”I've Gone Away” og ”Damn The Flood”. I den mere stille og downtempo ende af skalaen kan jeg nævne ”Angel Of Mercy”, den akustiske-baserede ”Scars” og det fede afslutningsnummer ”Shades Of Gray”. Mit overordnede favorit nummer på albummet er ”Heart Of Darkness”, som er et typisk Black Label Society nummer, hvor man får lov at lytte til Wylde's karakteristiske guitar lyd. Men alt i alt er det et rigtig godt album med en tilpas god variation og albummet fungerer perfekt som en helhed.

Albummet er indspillet i The Black Vatican i Los Angeles og det er mixet og produceret af Wylde, DeServio og Adam Klumpp. Lyden er selvfølgelig i top og den bærer præg af at være et Zakk Wylde album. Musikkerne spiller til perfektion og Mr. Wylde kan altså noget med en guitar. Hvilket jo også har inspireret en del nyere guitarister.

Er du til Black Label Society kan du uden tøven købe dette album. Er bandet helt nyt for dig (hvilket det ikke burde være), så kan du sagtens starte her og så efterfølgende købe bag kataloget. Det er en omgang solid rock/metal Black label Society leverer på deres niende studie album. 

Catacombs Of The Black Vatican er ude via Mascot Label Group.

   (5 ud af 6)

Besøg Black label Society på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com