Nye indlæg

The Killerhertz - A Killer Anthem

Skrevet af Peter Letting
05-06-2014
The Killerhertz er et nyt dansk metal band fra København. De er ude med deres debut album A Killer Anthem 26. maj 2014. Bandet består af 4 medlemmer: Thomas Trold Pedersen på vokal og guitar, Kent Rasmussen på trommer, Rune Gregersen på bas samt Tais Pedersen på guitar.

Det starter godt, med en god solid rytme, og det fanger fra første beat, og det bliver bare bedre og bedre. Genren er det som jeg vil kalde super dagligdags metal. Og det er skam ikke ment som værende kedeligt. Næh, jeg mener bare at det er den slags musik som jeg kan blive ved med at høre igen og igen. Det er tilpas hårdt, men ikke så hårdt at jeg bliver træt i skalden. Det er tilpas varieret, uden at være så sofistikeret, så jeg konstant skal forholde mig til alle mulige detaljer. Den her skive rock’er bare derudaf, og er super fed.

Thomas har en dejlig rå stemme, som passer sublimt til den her genre. Faktisk synes jeg at han ind imellem lyder præcis som Dave Mustaine fra Megadeath. 
 
Første nummer ”Rebelheart” og andet nummer ”Let the Game Begin” er nok mine 2 favoritter på albummet.  ”Let the Game Begin” minder mig om noget Dizzy Mizz Lizzy, i hvert fald i starten. Midtvejs i nummeret kommer så en super lækker passage, som går rent ind. Men det stopper ikke ved de 2 første numre. Resten af albummet er spækket med fede numre, og det er svært at blive træt af. Nummer 7 ”Youth Inc.” er også en skæring som skiller sig lidt ud fra mængden. Meget effektiv og catchy.

The Killerhertz fortjener bestemt en stjerne på den danske rock scene, og de kan regne med mig som publikum, hvis de en dag skulle finde på at spille en koncert. Jeg giver The Killerhertz 4½ ud af 6

A Killer Anthem udkom 26. maj via Mighty Music/Target.

     (4½ ud af 6)

Besøg The Killerhertz på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Kent Killerhertz
    05-06-2014 19:19
    Vi har pladerelease på lørdag kl 20 på Lygten Station - kig forbi ;-)


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com