Nye indlæg

White Trash Presidents – White Trash Presidents

Skrevet af Calle
16-06-2014
Hvad får man hvis man tager to danske musikere og to svenske musikere, som alle er opvokset med 80'ernes LA rock scene. Man får såmænd White Trash Presidents. Bandet består af de to tidligere Star*Rats medlemmer Magnus Möller (vokal) og Dennis Post (guitar) samt den tidligere Crazy Lixx mand Loke Rivano (bas) og den tidligere Franklin Zoo mand Brion Wekin (trommer). Det selvbetitlede album er bandets første.

Albummet består af 8 velskrevne sange, hvor sange som ”One Fuse Left”, ”Smack Me Around” og ”Pushin' Daisies” er blandt mine favoritter. Også det stille afslutningsnummer ”Lovesong” falder godt i min smag. I det nummer gæsteoptræder Celina Ree på piano og vokal. Alt i alt er det et godt varieret album og selvom der ”kun” er 8 sange på skiven, så er der blevet plads til både de fede rock sange og de mere downtempo sange.

Man kan godt høre at bandets inspirationskilder inkluderer bands som Guns 'n' Roses, Mötley Crüe, Backyard Babies, Social Distortion og Velvet Revolver, men jeg synes alligevel de formår af finde lidt deres egen stil. Og hvilket band har ikke fundet inspiration et eller andet sted fra?

White Trash Presidents er et rigtig godt album med solidt guitarspil, en god vokal og en velfungerende og sammentømret rytmesektion. Derudover er sangene rigtig godt skruet sammen. Jeg kan derfor kun varmt anbefale at du tjekker dette band ud. Der er ikke tale om et band der har opfundet den dybe tallerken, men der er derimod tale om et band der elsker at spille en god gedigen omgang fed rock!!

Let the campaign begin – I vote for White Trash Presidents!!!

White Trash Presidents er ude.

     (4½ ud af 6)

Besøg White Trash Presidents på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com