Nye indlæg

Queen Cobra – Dirty On The Floor (EP)

Skrevet af Calle
18-06-2014
Queen Cobra er et rock band fra Vancouver, Canada. Bandet blev så småt dannet i 2012, hvor lead guitarist Brandon Taylor Gordon og sanger Brianne Atkinson mødte hinanden og snakkede om musik og hvordan de mente et rock band skulle lyde. Herefter kom rytme guitarist Colin Budgell ind i billedet og de begyndte at skrive sange. Bassen styres af Drew Carnegie og jeg har ingen info på hvem der spiller trommerne på EP'en.

I blandt bandets inspirationskilder finder man prominente navne som Guns 'n Roses, Aerosmith, Mötley Crüe og Led Zeppelin, så det giver måske en ide om bandets stil. De kommer dog ikke tæt på disse bands, dertil er sangene simpelthen ikke gode nok. Og musikalsk mangler Queen Cobra også lidt. Jeg fornemmer at EP'en er indspillet live i studiet, hvilket giver et ”beskidt” og råt lydbillede. Hvis det er det bandet har ønsket, så har du formået at ramme meget godt plet.

Som sagt synes jeg der mangler lidt på det musikalske plan, men Brianne's stemme passer rigtig godt til denne genre inden for rocken. Hun har en tilpas rå stemme, som efter min mening løfter sangene. Mine favorit sange blandt de fem EP'en består af er ”Whoa Man” og ”Dirty Habit”. Især først nævnte har ef fedt groove over sig og er efter min mening EP'ens bedste sang.

Queen Cobra er ikke et topklasse rockband, men bestemt heller ikke en bundskraber. De spiller en okay omgang klassisk inspireret rock og er man til den slags, så kan man sagtens tjekke bandet ud.

Dirty On The Floor udkom 22. februar.

   (3½ ud af 6)

Besøg Queen Cobra på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com