Nye indlæg

The Rambling Vibes – The EP

Skrevet af Calle
18-06-2014
The Rambling Vibes er et rock band fra Slagelse og The EP er bandets første udgivelse. Bandet består af Nikolaj Kristensen (vokal), Jeppe Elgaard Olsen (trommer), Nikolaj Rene Jensen (guitar), Lars Christian Jakobsen (guitar) og Oliver Søe Kristensen (bas). Bandet spiller klassisk inspireret rock og jeg vil sammenligne dem med et band som eksempelvis Rival Sons. Derudover leder musikken også mine tanker i retning af Led Zeppelin, The Black Crowes og Wolfmother.

Ifølge presseskrivelsen er The EP er indspillet live i studiet, så bandet kunne få den rette groove og energi. Og det har de helt sikkert formået. EP'en oser af energi og man kan næsten mærke svedperlerne komme væltende ud af højtalerne. Bandet spiller virkelig tight og de mestrer hver især deres instrumenter rigtig godt. Dertil skal man så lægge Nikolaj Kristensens sublime vokal.

The EP består af 4 sange, som alle sammen er ligeværdige i forhold til hvilken sang jeg synes bedst om. Alle 4 sange sparker røv og jeg kan ikke fremhæve en sang frem for en anden. De skal høres som en enhed!!!! Altså ”Ain't Getting Younger” + ”Keep Dancing” + ”Boy” + ”Out There” = FED ROCK!!!! Det er et regnestykke jeg kan li'. Så er du til guitarbaseret rock med en solid vokal og sange der holder hele vejen, så bør du helt sikkert tjekke The Rambling Vibes ud. Det er gode sange med super guitar spil og flere lækre riffs og soloer. Og selvom EP'en ”kun” har fire sange, så tror jeg den fanger meget godt hvad bandet står for.

The Rambling Vibes er helt sikkert et band man skal holde øje med. De har efter min mening international klasse. Jeg venter med stor spænding på et debut fuldlængde album fra disse unge mænd fra Slagelse. Det er rock, det er sveddryppende, det er dejligt og så er det DANSK!!!!
 
The EP er ude.

     (4½ ud af 6)

Besøg The Rambling Vibes på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com