Nye indlæg

A Road To Damascus - In Retrospect

Skrevet af Peter Letting
18-08-2014
Et nyere dansk band med navnet A Road To Damascus udkommer med albummet In Retrospect” 25 August 2014.
 
Bandet består af Mikkel på vokal, Mads på guitar, Jakob på bas og Anders på trommer A Road To Damascus har eksisteret siden 2009 og har tidligere udgivet både en EP og et fuldt album, og uden at have hørt noget af deres foregående materiale, så vil jeg mene at drengene er vokset med deres nye album.

De første strofer og det meste af ”All Said and Done” nummeret, minder mig faktisk en del om noget af det gamle Rush. Jeg er ikke tilhænger af at putte alting i kasser, og derfor er det da også svært lige at vælge om A Road To Damascus er poppet rock, eller rocket pop, eller i virkeligheden noget helt tredje. Min søn på 15 er meget alsidig men hælder til den tunge metal scene, og han kan godt lide A Road To Damascus. Min datter på 13 er også meget alsidig, men hælder mest til 1D, og hun kan også godt lide A Road To Damascus. Jeg lander sikkert et sted midt imellem de 2, med en lidt bredere musik smag, og jeg kan faktisk også godt lide A Road To Damascus, så mon ikke de også vil ramme forholdsvis bredt, når de lander på gaden med In Retrospect.

Jeg synes også at In Retrospect har et helt tydeligt internationalt snit, hvilket passer fint med deres ambitioner om at komme til udlandet, og specielt USA. Selvom albummet godt nok er indspillet i Radionika Studios i Stockholm, kan jeg kan godt blive en smule stolt over vores lille land, når vi trods alt kan levere så internationale produktioner. Efter min mening bør A Road To Damascus ikke få de store problemer med at slå igennem ”derude”.

Resten af albummet byder på flere gode oplevelser. Sang nummer 7 ”In Retrospect” er nok det mest iørefaldende nummer. ”I am lost in your univers” er i hvert fald det omkvæd som hænger fast i min hjerne efter at sidste strofe er spillet. På dette nummer har A Road To Damascus inviteret Harry Radford fra det engelske band Yashin, med som gæste vokalist.

A Road To Damascus tager på Rock’N’Charity tour rundt i Danmark i efteråret 2014, så hvorfor ikke bare forlade sofaen og komme ud i landet og høre noget fed musik. Afsted med jer...A Road To Damascus får 41⁄2 ud af 6 herfra.
 
In Retrospect udkommer 25. august via Mighty Music/Target.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg A Road To Damascus på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com