Nye indlæg

Broken Hand Charity – Violent Verismo (EP)

Skrevet af Calle
19-08-2014
Dette er min tredje anmeldelse af en Broken Hand Charity EP. Jeg synes ret godt om de to forgående og lad det være sagt med det samme, jeg er også ret imponeret over Violent Verismo. Stilen er (i mine ører), blevet en anelse hårdere i forhold til de forgående to EP’er ”Simplified Symphony” fra 2011 og ”Democrusade” fra 2012 og jeg vil betegne bandets musik som en god blanding af Metallica, Clutch, In Flames , Lamb Of God og Deftones.

Besætningen er næsten det samme som på de tidligere udgivelser og bandet består af Kasper Ljung (sang), Joachim Sestoft (guitar), Daniel Søndergaard Jakobsen (guitar), Heino Jensen (trommer) og den ny mand Brian Aherne (bas). Musikkerne spiller godt og jeg er især imponeret over guitararbejdet. Samtidig passer Kasper’s stemme godt til musikken. Den er lidt anderledes og atypisk end man normalt høre, men det giver sangene sit eget præg og samtidig får de en vis charme.

Der er en god variation og temposkift i de enkelte sange, hvilket gør at man som lytter på intet tidspunkt bliver lullet i søvn. Alle fem sange er godt skruet sammen og melodierne er velkomponeret. Skal jeg nævne mine personlige favoritter må det være ”Kiss From A Crow” og ”Come To Hell”.

Produktionen kan der ikke sættes en finger på. Lyden er perfekt og instrumenterne og stemmen ligger godt i forhold til hinanden. Violent Verismo er indspillet i Grizzly Sauer Studios med Emil Buus Sauer bag knapperne. Coverartworket er lavet af Mark Bundgaard.

Kender du til Broken Hand Charity og har du hørt deres tidligere udgivelser, så kan du sagtens forsætte her og give Violent Verismo et lyt. Kender du derimod ikke bandet, så kan du med fordel starte her og derefter tjekke de tidligere EP’er ud. Det er dansk metal med international klasse.
 
Violent Verismo er ude.
 
     (4½ ud af 6)
 
Besøg Broken Hand Charity på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com