Nye indlæg

Nightmare - The Aftermath (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
25-08-2014
Nightmare fra Frankrig spiller pågående og nervirende power-metal på deres nyeste udspil The Aftermath. Jeg har aldrig hørt om dem selvom de er fra 1979....min fejl for de er rigtig gode. Sangeren Jo Amore har en stemme og sangstil der leder tanken på spor af Ronnie James Dio uden dog at være plat, for det lyder ægte og ikke ment som plagiat.

Intro'en pissede mig lidt af (pardon my french) da en kvindestemme der ikke passer ind i det hele fortæller en lille historie. Selve stemningen i musikken og opbygningen er skam god nok... og selve historien ville have vundet en hel del, hvis det var en dybere stemme med en dyster/dramatisk stemning og ikke en stemme til vaskepulverreklame... hver ting til sin tid... MEN 55 sekunder ud af 51 minutter kan man godt overleve... og man kan altid springe introen over :)

RESTEN af cd'en The Aftermath er som sagt rigtig god. Velspillet og velproduceret og med en ægte spilleglæde der skinner igennem. Foruden Jo Amore på sang er der Franck Milleliri og Matt Asselberghs på guitar, Yves Campion på bas og kor og David Amore på trommer. Jeg savner info ang. keyboards, som bliver brugt i behersket omfang, men på meget velplaceret steder.

Der er 10 fede numre og det er svært at vælge et ynlings da alle har gode kvaliteter, men The Bridge Is Burning skiller sig måske ud som en mulig favorit.
Jeg kan høre elementer fra Metallica, Dream Theater, Iron Maiden, Dio i en dejlig blanding som jeg synes fungerer godt. Det er det første jeg har hørt fra Nightmare men bestemt ikke det sidste.
 
The Aftermath er ude via AFM-Records.

(5 ud af 6)

Besøg Nightmare på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com