Nye indlæg

Sebastian Bach - Give 'Em Hell (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
01-09-2014
Sebastian Bach har begået en ny cd; Give 'em Hell og den er særdeles vellykket må jeg slå fast med det samme. Der er ikke noget nyt under solen, men han skuffer bestemt heller ikke. Det er en follow up til 2011 albummet "Kicking & Screaming", og den går i samme tråd som denne.

Han har fået banket et godt band sammen til denne cd, nemlig Devin Bronson (Avril Lavigne, Pink) på guitar, Bobby Jarzombek (Rob Halford, Riot) på trommer og Duff McKagan (Velvet Revolver, Guns N' Roses) på bas, samt gæsteguitaristerne, John 5 (John Lowery) (Rob Zombie, Marilyn Manson) på "Temptation" og Steve Stevens (Billy Idol) på "Push Away", "Had Enough" og "Gun To A Knife Fight" så baglandet er i orden.

Sebastians stemme er i topform og cd'ens 12 numre flyver afsted. Et enkelt country-agtigt nummer er der også blevet plads til ( -et April Wine covernummer). Der er ikke noget at udsætte på produktionen som Bob Marlette igen står for. Bob Marlette kender vi fra bl.a. Black Sabbath, Rob Zombie, Alice Cooper, (og et hav af andre siden 1980)

Både vokalarbejdet og selve musikken er der kælet for. Sebastian Bach & Bob Marlette har været med til at skrive alle sangene (på nær "Rock N Roll Is A Vicious Game" som er et April Wine cover)" Stilen er "mid-tempo-Hard-Rock" og jeg kan li' det. Er man til Sebastian Bach er det en "must-have".....
 
Give 'Em Hell udkom 18. april via Frontiers Records. 

   (5 ud af 6)

Besøg Sebastian Bach på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com