Nye indlæg

Libido Overdrive – Libido Overdrive (EP)

Skrevet af Calle
05-09-2014
Libido Overdrive er et nyt københavnsk rock band, som består af fire unge mænd, der brænder for beskidt hård rock. De fire mænd er Mikkel Løkke (sang), Rasmus Løndal (guitar), Anders Olesen (trommer) og Ash Stone (bas). Bandet fandt sammen i efteråret 2013 og har sidenhen spillet flere live shows (bl.a. med SuperCharger og Lucer) og nu også udsendt denne EP.

EP’en består af fire sange, som hører til en den mere beskidte del af rock genren. Hårdtslående trommer, en pumpende basrytme, solidt guitararbejde og en tilpas rå vokal. Det er hvad du får, hvis du lytter til Libido Overdrive. Det er svært at fremhæve en enkelt eller to af sangene, men de tre første sange ”Cowboy Hat”, ”Fuck It (Forget)” og ”Golden” er de tre mest rockede sange, hvor sidste sang ”Stand Your Ground” er lidt mere downtempo (i hvert fald i versene).

Produktionen kunne i mine øre godt være en lille smule bedre, men det gør ikke så meget, når man kan mærke de virkelig brænder for det det laver. Der er tilpas meget energi og attitude i musikken til, at jeg godt kan se bort fra den lidt ”skramlede” lyd. Trommerne, som for mig fungerer ret godt, er produceret af Jakob Gundel i GainFactory Studios. Resten af instrumenterne og vokalen er produceret af bandet selv og så er det mixet og masteret af Rune Stilling Buck.

Giv bandet et lyt og tjek dem ud live, hvis muligheden byder sig. De skulle eftersignet være et yderst godt live band. Jeg har endnu selv til gode at opleve dem på en scene. Når bandet får lidt mere erfaring vil de helt sikkert være en god spiller på den danske rockscene. Er du til rå, beskidt og energifyldt rock med attitude, så bør du tjekke Libido Overdirve ud!!!
 
Libido Overdrive EP er ude. 

   (4 ud af 6)

Besøg Libido Overdrive på Facebook her og lyt/download her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com