Nye indlæg

Spoil – Let It All Burn (EP)

Skrevet af Calle
15-10-2014
Spoil er et københavnsk band, som blev dannet i 2013. Bandet består af Tobias Larsen (vokal og guitar), Martin Skovgaard (trommer), Jorge Rivera (guitar) og Esben Rasmussen (bas). Bandet spiller en blanding af hard rock, stoner og post-grunge.

Let It All Burn består af 6 sange, hvor bandet som sagt prøver kræfter med den lidt tungere ende af rock skalaen. Der er blevet plads til både de mere up-tempo numre som f.eks. titelnummeret ”Let It All Burn” og mine personlige favoritter ”The World Caves In” og ”Flies In My Room” samt afslutningsnummeret ”Something’s Gone”. Men også de mere dystre sange som EP’en to tilbageværende sange ”Smoke And Embers” og ”Bring On The Clowns”. Altså en tilpas variation efter in mening. Især ”Something’s Gone” har gode temposkift og en udmærket guitarsolo.

EP’en er indspillet på tre dage i Subversive Studios i København med Morten Bjerregaard bag knapperne og så er det blevet masteret af Lasse Nyborg. Lyden er lidt ”skramlet”, men det passer nu meget godt til musikstilen. Om det så er bevist eller et tilfælde, det ved jeg ikke. Jeg synes godt om guitararbejdet og der er et par gode soloer i et par af sangene. Bl.a. førnævnte ”Something’s Gone”, men også i anden halvdel af ”Flies In My Room”. Derudover fungerer den tunge basrytme rigtig godt til musikken. Så musikalsk set er jeg overordnet set rimelig tilfreds med hvad jeg hører, men jeg har dog lidt svært ved at vænne mig til vokalen.

Når alt det så er sagt, så synes jeg helt sikkert, at du som læser af denne anmeldelse bør tjekke bandet ud. Jeg vil helt sikkert følge deres bedrifter fremover.
 
Let It All Burn udkom 11. oktober
 
(4 ud af 6)
 
Besøg Spoil på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com