Nye indlæg

9000 John Doe - Redneck Is The New Black (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
28-10-2014
FEDT.....9000 John Doe fra Aalborg har kastet et nyt album af sig Redneck Is the New Black kalder de det og deres spillestil kalder de selv for Hillbilly Hardcore, en blanding af punk og metal og Rock (ikke at forveksle med Rock'n'Roll som mange faktisk gør) med masser af power i. Jeg blev i rigtig godt humør første gang jeg hørte cd'en igennem - og den effekt blev ved at gentage sig hver gang jeg har lyttet albummet igennem.

De tager ikke sig selv højtideligt, hvilket er et klart plus da man efterhånden er stopfodret med bands der er meget selvhøjtidelige. Selvom det meste er på engelsk sniger der sig nogle danske ord ind... 1-2-3-4-5-6-6-6-7-8-9...0-0-0 man kan ikke lade være med at smile for det er jo egentlig ganske genialt.

Der er 11 rå numre og det hele bliver spillet med en ægthed og intensitet der minder mig om hvad Punken startede med i slut 70'erne ENERGI og bare trykke den af for sin egen fornøjelses skyld. Der er lidt tidlig D*A*D og AC/DC over noget af det - og det er vel egentlig ikke så mærkeligt for det handler om rå Rock. Så simpelt kan vel barberes ned til.

9000 John Doe er et band jeg meget gerne vil opleve live, da det kun kan blive en fest med ondt i nakken flere dage efter. Tommy Knøs skriger sig gennem hele cd'en, Mikkel R. Clausen spiller bas, Morten Larsen straffer trommerne og Thomas Gajhede står for guitarfræs og lir, og så er rapperen Jonny Hefty gæst på Country zombie, hvilket lyder super godt.
 
Redneck Is The New Black udkom 6. oktober via Mighty Music/Target Group.
 
  (5½ ud af 6)
 
Besøg 9000 John Doe på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com