Nye indlæg

Jaded Heart – Fight The System

Skrevet af Calle
22-11-2014
Det tysk/svenske band Jaded Heart har med Fight The System udgivet deres 12. studie album. Bandet blev dannet for ca. 22 år siden og består i dag af Johan Fahlberg (vokal), Peter Östros (guitar), Michael Müller (bas), Bodo Stricker (trommer) og Masa Eto (guitar). På albummet medvirker også den oprindelige trommeslager Axel Kruse, som dog har forladt bandet inden udgivelsen.

Jaded Heart spiller melodisk metal/hard rock og det gør de rigtig godt. Albummet består af 11 velskrevne og velkomponerede sange med catchy melodier. Vokalen og guitaren er en stor del af bandets sange, men også keyboardet kommer tydeligt til udtryk i flere af sangene. Egentlig er der ikke nogen af sangene der virkelig træder frem, men alle sangene fungerer godt som en samlet enhed. Det skulle måske lige være ”Never Free”, som var den sang jeg bed mest mærke i ved både første og anden gennemlyt af albummet. Rick Altzi fra Masterplan medvirker som gæstesanger på nummeret ”Control”. Han stemme passer godt sammen med Johan's.

Jaded Heart spiller ikke musik der er banebrydende eller som man ikke har hørt før, så man skal ikke forvente noget nyt. Men til gengæld er musikkerne yderst kompetente og Johan's vokal er perfekt til musik inden for denne genre. Samtidig er Fight The System rigtig flot produceret. Bandet har selv produceret albummet med Jan Vacik og Mario Lochert som co-producere. Albummet er blevet til i Dreamsound Studios i München.

Er du fan af melodisk metal/hard rock med fede riffs, catchy melodier og en super god vokal, så kan du roligt investere i dette album. Jeg har ikke alle Jaded Hearts' 12. albums, men har flere af dem i min samling. Og Fight The System hører helt sikkert til blandt de bedre af dem.
 
Fight The System udkom 26. september via Fastball Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Jaded Heart på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com