Nye indlæg

Junkyard Drive – Junkyard Luxury (EP)

Skrevet af Calle
25-11-2014
Junkyard Drive er et rock band fra Roskilde, som består af fem unge fyre med en gennemsnitsalder på 21 år. De fem unge mænd i bandet er Kris (vokal), Birk (lead guitar), Benjamin (rytme guitar), Mikkel (bas) og Claus (trommer). Bandet har fornylig udsendt deres debut EP Junkyard Luxury.

Junkyard Drive spiller AC/DC-inspireret rock og deres inspirationskilder tæller da også AC/DC samt Guns ’n’ Roses og Airbourne. Bandet udtaler også, at de ikke er til for at opfinde den dybe tallerken, men i bund og grund bare gerne vil spille noget gammeldags rock ’n’ roll der får folk til at råbe og drikke øl! Personligt er jeg glad for denne genre og disse unge fyre gør det ret godt.

Junkyard Luxury består af fire sange, som er forholdsvis ens lydende. Men hey – AC/DC’s sange lyder jo også ret ens – så det gør efter min mening ikke så meget. Hvis bare man formår at skrive nogle fængende melodier med catchy guitar riffs og samtidig tilsætter nogle ”syng-med-omkvæd”, så fungerer det for mig. Og det synes jeg Junkyard Drive har gjort på denne EP. De fire sange er ”Pauline”, ”Golden Lady”, ”Low On Bucks” og ”Devils Boogie Woogie”. Jeg kan ikke fremhæve enkelte sange som mine favoritter, men jeg synes derimod de fungere godt som en samlet enhed.

Produktionen på Junkyard Luxury er god og jeg er især glad for guitararbejdet. Der er mange fede riffs på EP’en. Vokalen kunne efter min mening godt være lidt bedre, men det kommer måske med tiden. Bandet skal bare tage alle de live jobs de kan og få alt den erfaring de kan, så tror jeg på, at de nok skal komme frem på det danske marked. Så er du til AC/DC, Airbourne, Bullet eller danske Lucer, så kan du roligt tjekke Junkyard Drive ud. Jeg vil helt sikkert følge bandet fremover.
 
Junkyard Luxury udkom 9. november.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Junkyard Drive på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com