Nye indlæg

Kevlar Bikini – Hi-Fi Or Die

Skrevet af Calle
25-11-2014
Det er ikke hver dag man bliver kontaktet af et punk rock band fra Kroatien med henblik på anmeldelse af deres nye album. Men det er altså tilfældet med Kevlar Bikini. Bandet, med det lidt sjove navn, blev dannet i 2010 og Hi-Fi Or Die er deres andet album.

Stilen er som sagt punk rock, men der er også hentet inspiration fra flere andre genre, som eksempelvis hard-core, rockabilly og metal. Albummet består af 10 sange hvor energi niveauet er ret højt. Samtidig er der en god variation i sangene og en masse temposkift. Mine favoritter blandt de 10 sange er ”Wow”, ”Hoax Revolution” og ”Summer Of Hate”, men ”Climax” er også værd at tjekke ud. Faktisk er der ”kun” 8 deciderede sange på albummet, da det ene nummer ”Death To All That Is Anti Rock” er en kort indledning til nummeret ”Anti Rock”. Og afslutningsnummeret ”Doom Mood” er et lidt mærkeligt instrumental nummer.

Hi-Fi Or Die er blevet mixet i Sunlight Studio af Tomas Skogsberg (som tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Entombed, Backyard babies og At The Gates) og det er blevet masteret i Tonteknik Recording af Pelle Henricsson (som tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Refused, Meshuggah og In Flames).

Jeg må indrømme at jeg ikke er blevet decideret fan af bandet, men jeg synes det er et sjovt og udmærket album de har smidt på gaden. Og er man fan af finurlig og energispækket punk musik, så bør man uden tvivl tjekke Kevlar Bikini ud. 
 
Hi-Fi Or Die udkom digitalt den 1. oktober og på vinyl den 3. november via OverDubRecordings/WormHoleDeath.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Kevlar Bikini på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com