Nye indlæg

LSD on CIA – LSD on CIA

Skrevet af Calle
09-12-2014
Før jeg modtog dette album til anmeldelse, havde jeg kun hørt om LSD on CIA, men aldrig lagt ører til deres musik. Bandet er fra København og de tre unge mænd i bandet er Fronklo (bas), Troels Dankert (trommer) og Mikkel Konyher (guitar og vocals). Det er lidt svært for mig at betegne LSD on CIA’s musik, da det er en god blanding af punk, garage rock, almindelig rock, pop … ja faktisk et væld af genrer. Så måske jeg bare skal kalde det for alternativ garage rock. Det er i hvert fald en rimelig ”skramlet” lyd bandet lægger for dagen.

Det selvbetitlede album består af 14 sange, heraf to numre på under et minut. Der er forholdsvis god variation i sangene og tempoet er både højt, som f.eks. i sangene ”The Compressor” og ”Dumpster Diving”, men også mere down-tempo som i ”Anal Sunshine” og ”60”. Mine personlige favoritter blandt de 14 sange er åbningsnummeret ”Guns Blazing” og første singlen ”Dive Into The Dark” samt albummets længste nummer ”Part Of The Monster”. Musikken er meget in-your-face og bandet har en enorm energi og power. Derudover udviser de en stor f**k you punk attitude.

Albummet er produceret godt og man får den rette garage punk rock feeling. Og det er uden tvivl det bandet er gået efter. De tre musikkere er unikke på hver deres måde og de virker utrolig godt sammenspillet. Og de skulle eftersignede være en utrolig fed liveoplevelse, men jeg har endnu ikke haft oplevelsen af at se dem udfolde sig på en scene.

Man kan jo sige at bandets navn og sangtitlerne, som førnævnte ”Anal Sunshine” eller ”The Supermarket Is Not Super” eller ”Young Dumb & Full Of Cum””, er lidt ovre i den humoristiske side. Men udover det humoristiske ved dette band, så er musikken ikke lige mig. Jeg tror derimod folk med hang til alternativ garage punk rock vil elske dette album. Og de har da også fået flotte ord med på vejen i både ind- og udland. Giv dem et lyt – måske vil du blive fanget i deres lidt ”mystiske” univers.
 
LSD on CIA udkom 3. november.
 
  (4 ud af 6)
 
Besøg LSD on CIA på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com