Nye indlæg

Red Raven – Chapter One: The Principles

Skrevet af Calle
04-01-2015
Det tyske band Red Raven blev dannet i 2011, men består af fire garvede musikkere. De fire mænd i bandet er Frank Beck (vokal), Patrick Fey (guitar), Sascha Waack (trommer) og Martin Reichhart (bas). Chapter One: The Principles er bandets debut album.

Stilen på albummet er melodisk hard rock i stil med andre europæiske bands som f.eks. Miracle Master (med Oliver Weers), Gotthard, Twenty Dark Seven, Bangalore Choir og Maxxwell. I kraft af musikkernes store erfaring er det solidt håndværk vi har med at gøre. Det er nogle fede melodier og sprøde riffs bandet har skruet sammen og det fanger lytterens opmærksomhed med det samme. Derudover er der en dejlig energi og power over musikken.

Albummet består af 12 sange, som indledes af første singlen ”Too Late”. Denne sang er, sammen med ”Foolsland”, som minder mig lidt om danske Shotgun Revolution, samt ”Everyday” og ”Walls Around My Chair”, blandt mine personlige favoritter på albummet. Sidst nævnte har albummets hurtigste riff i både indledningen og ved omkvædet. Også den mere downtempo sang ”I Don't Care” og det akustiske afslutningsnummer ”Angel Of Your Life” ligger godt i mine ører. Alt i alt er det 12 gode sange bandet har indspillet.

Bandet har selv stået for indspilning, mixing og mastering samt produceret albummet. Indspilningen er foretaget i q-phonic Studio i Bexback Tyskland. Det overordnede lydbillede er i mine ører rigtig godt.

Så er du til melodisk hard rock i stil med ovennævnte bands, så kan du roligt tjekke Red Raven ud. Jeg vil da følge dem fremover og se om de forsætter i samme gode stil, som de har lagt for dagen på dette debut album.
 
Chapter One: The Principles udkom 10. oktober 2014 via Sonic Revolution.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Red Raven på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com