Nye indlæg

Like A Paperplane - Unfolding Light

Skrevet af Calle
07-01-2015
Like A Paperplane er et Italiensk band fra Firenze, som har eksisteret siden 2011. De er nu ude med deres første fuld-længde album med titlen Unfolding Light.

Like A Paperplane spiller instrumental musik. De har tidligere været ude med 4 skæringer på en EP, som udelukkende har været tilgængelig i digitalt format. Bandet består af fire medlemmer: Mattia Nocenti på trommer, Roman Dagner på bas, Marco Adoni på guitar samt Lorenzo Lotti ligeledes på guitar.

Albummet er temmelig tilbagelænet, og kommer efter min mening aldrig rigtig i gang. Jeg har ikke det fjerneste imod instrumental musik, men denne skive er nok lige lovlig stille og meditativ til min smag, eller i det mindste til den sindsstemning, som jeg befinder mig i lige p.t. Jeg føler hele tiden at, ”nu sker der noget”, men så bliver energien ligesom taget ud af nummeret igen.

Måske har jeg bare hørt for meget hurtig og energisk metal i den senere tid, men jeg plejer nok at kunne veksle imellem genre, trods alt.Så selvom der intet er at udsætte på produktionen, ej heller på musikaliteten, så må jeg indrømme at jeg ikke er begejstret.

Men hvis du føler dig lidt melankolsk, og ønsker at drømme dig væk til et sted over skyerne, så er dette måske lige den sjælepleje, du har brug for…
Jeg giver skiven 3 ud af 6.
 
Unfolding Light udkom 7. december 2014. 
 
(3 ud af 6)
 
Besøg Like A Paperplane på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com