Nye indlæg

The Boy That Got Away – The Boy That Got Away

Skrevet af Calle
12-01-2015
The Boy That Got Away er et dansk band, som består af de tre medlemmer Tim Alvin Boström (vokal/guitar), Matias Bager (bas) og Casper Simonsen (trommer). Dette album er bandets debut.

Musikken er kraftigt inspireret af 70'ernes rock og 90'ernes grunge, men alligevel synes jeg bandet har formået at finde lidt deres egen stil. Selvfølgelig kan man ikke undgå at høre nogle af inspirationskilderne i deres musik, men i hvilket band eller på hvilket album kan man ikke det. Skal jeg sammenligne bandets musik med et par kunstnere må det være Tim Christensen og Foo Fighters. Først nævnte har da også kun haft rosende ord om bandet.

Der er blevet plads til både de stille/down-tempo sange som eksempelvis ”The Rest Of My Days” og afslutningsnummeret ”July” og de mere rockede sange i form af ”On And Off” og mit favorit nummer ”The Politics”. Overordnet set er det 10 gode sange bandet har indspillet. Efter min mening er der tale om rigtig god sangskrivning og melodierne er meget fængende.

Albummet er blevet indspillet og mixet i Medley Studiet i København over en periode på et år. Manden bag knapperne er ingen ringere end Søren Andersen, som udover at være producer også selv har udgivet albums, både solo og sammen med Mika Vandborg i Electric Guitars. Bandet har været glad for samarbejdet med Søren og de udtaler, at han har formået at indfange bandets live-energi. Dette kan jeg kun give dem ret i. The Boy That Got Away er et flot produceret album.

Dette band er helt klart et band man skal holde øje med de kommende år. Deres musik tiltaler helt sikkert mig og jeg tror også den vil tiltale den bredere del af den danske befolkning – i hvert fald dem der godt kan lide rock. Det er dansk rock med stil og international klasse. Tjek dem ud!!!
 
The Boy That Got Away udkom 10. november 2014 via Target Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg The Boy That Got Away på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com