Nye indlæg

Cruzh – Aim For The Head (Single)

Skrevet af Calle
20-01-2015
Det er ikke så tit jeg anmelder singler, men jeg har gjort en undtagelse med svenske Cruzh, da de har sendt mig et nummeret fysisk eksemplar af singlen (nr. 28 ud af 100). Bandet blev dannet i 2012 og består af Tony Andersson (vokal og keyboard), Anton Joensson (guitar) og Dennis Butabi Borg (bas).

Cruzh spiller AOR/Glam/rock og deres inspirationskilder tæller bands som Bon Jovi, Journey, Firehouse, Warrant, Def leppard og Asia for bare at nævne et par stykker. Derudover synes jeg også deres musik minder lidt om andre svenske bands som eksempelvis H.E.A.T., Treat, Work Of Art og W.E.T.

Der er to sange på singlen, hvor den første er ”Aim For The Head”, som er den mest rockede af de to sange. En rigtig god sang som er velspillet og har en fængende melodi. Den anden sang er balladen ”Straight From The Heart”. Her taler vi om en rigtig ballade som er bygget op med rolige vers der leder op til et ”syng-med-omkvæd”. Også denne sang er flot skrevet og så er der en udmærket guitarsolo hen mod slutningen af den næsten syv minutter lange sang. Den fungere som en ballade skal inden for denne genre. Så det er efter min mening to rigtig gode sange og jeg ser med stor glæde frem til et fuld længde album fra disse tre unge mænd.

Er du til flot velspillet og velproduceret rock, så bør du tjekke disse unge svenskere ud. Jeg vil helt sikkert følge dem fremover.

Som en lille note kan det nævnes at coveret er lavet af Christian Wallin (klik på det for at se det i større format). Det er også Wallin der har designet Calles Rock Corner logoet (hovedet).
 
Aim For The Head udkom 14. oktober 2014.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Cruzh på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com