Nye indlæg

Herman Rarebell & Friends – Herman's Scorpions Songs

Skrevet af Calle
21-01-2015
Herman Rarebell var trommeslager i Scorpions fra 1977 – 1996 og var med til at skrive flere af bandets sange bl.a. kæmpehittet ”Rock You Like A Hurricane”. Dem har han nu genindspillet med nogle af sine venner som f.eks. produceren og musikeren Michael Voss og bassisten Dario Seixas. Derudover har han fået en masse gæstesangere til at synge sangene.

Skal man så rode ved ”klassikere” eller lade dem være som de nu engang blev indspillet år tilbage? Det spørgsmål kommer tit op, når et band eller en kunstner gør det. I tilfældet med dette album, så synes jeg faktisk at sangene får nyt liv. Lyden er opdateret og den er blevet mere nutidig. Jeg har hørt meget Scorpions gennem de sidste 25 år og det var faktisk det band der fik mig til at høre rock og hard rock. Derfor er det lidt mærkeligt at høre andre sangere synge sangene. Man mangler ligesom Klaus Meine's tyske accent. Det er dog rimelig promonente sangenere Rarebell har fået hjælp fra. Det er bl.a. Don Dokken på ”You Give Me All I Need”, Doogie White (Rainbow) på ”Make It Real”, Jack Russell (Great White) på ”Don't Make No Promises”, Paul Shortino (Quiet Riot) på ”Love Is Blind”, Tony Martin (Black Sabbath) på ”Another Piece Of Meat” og Bobby Kimball (Toto) på ”Rock You Like A Hurricane”.

Der er i alt 13 Scorpions sange på albummet samt ét nyt nummer i form af ”Let It Shine”. Denne sang er en rigtig powerballade og her har Rarebell fået den tyske sanger Al Crespo fra upcoming bandet Unbreakable til at synge lead. Sangen minder lidt som en ny ”Wind Of Change”, dog bliver den aldrig et lige så stort hit.

Albummet er indspillet flere forskellige steder i Tyskland, England og Italien og så er det produceret af Rarebell selv, pånær den nye sang, som er produceret af Michael Voss og Rarebell.

Er du eller var du fan af Scorpions, så bør/kan dette være et udmærket album for dig at lytte til. Som sagt får sangene efter min mening et nyt liv. Samtidig er det jo garvede folk der er med på albummet og de kan deres kram. Det gælder både musikerne og sangerne. Jeg synes i hvert fald rigtig godt om Herman Ze German og hans Scorpions Songs!!!!
 
Herman's Scorpions Songs udkom 7. november 2014 via Solid Rockhouse Records.
 
(4½ ud af 6)
 
Besøg Herman Rarebell på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com