Nye indlæg

Hot Mama – Let It Die (EP)

Skrevet af Calle
22-01-2015
Det tyske band Hot Mama udgav deres debut album ”Downloader” i 2013 og nu er de så ude med deres nye EP Let It Die. Siden debut albummet har bandet fået ny trommeslager og han hedder Clemens. Han har været en del af den tyske hardcore scene og har derfor tilføjet bandet mere aggresivitet. Han erstattede Sig, som forlod bandet af personlige årsager. Resten af bandet består af Sonya (vokal), Stasy (guitar) og Christian (bas).

Bandet spiller progressiv melodisk metal og deres inspirationskilder tæller bl.a. Disturbed, Korn, Meshuggah, Stone Sour, Audioslave og Metallica. Derudover lyder bandet lidt hen i retning af danske Forever Still, tyske Guano Apes eller italienske Lacuna Coil. Dette er også i kraft af den kvindelige vokal.

Let It Die består af 6 sange, men to af dem er instrumentale versioner af de to første sange på EP'en. Det er titelnummeret ”Let It Die” og ”Alive”. De sidste to sange hedder ”Unhollywood” og ”One Goes To Danzig”. Sidst nævnte er også et instrumental nummer, men i den mere stille ende af skalaen. Mine favoritter blandt de fire sange er titelnummeret og ”Unhollywood”, men de andre sange er også helt udmærkede. Jeg forstår dog ikke hvorfor de har smidt de to instrumentale numre på, som alllerede er der med den udmærkede vokal. 

Overordnet set er musikken rå, med undtagelse af det stille instrumental nummer, og det ligger meget godt til bandet. Sangene er stadigvæk melodiske, så de har efter min mening fundet en god stil. EP'en er fint produceret (af Hilton Theissen) og musikkerne spiller godt. Derudover har Sonya som sagt en rigtig god stemme. Så alt i alt er det en god EP, som er et skridt fremad i forhold til deres debut album. Bandet arbejder i øjeblikket på deres næste fuldlængde album, som gerne skulle se dagens lys i 2015, hvis alt går som planlagt.

Kan du lide melodisk metal med kvindelig vokal, så bør du tjekke disse tyskere ud.
 
Let It Die EP udkom 12. december 2014 via Sonic Revolution.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Hot Mama på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com