Nye indlæg

Voodoma – Secret Circle

Skrevet af Calle
23-01-2015
Voodoma er et tysk dark metal band, som blev dannet i Düsseldorf i 2002. Bandet har udgivet 5 albums (inkl. dette) og 3 EP'er, men Secret Circle er mit første bekendskab med dem. Bandet består af Micha Thionville (vokal), Mikk Hollenberg (guitar), Tommy Bremke (bas) og Marc Lüppken (trommer).

Som sagt spiller bandet dark metal med elementer fra både gothic rock og elektronisk musik. Der er hurtige trommerytmer, tunge guitarer og en masse keyboard og kor. Musik der passer rigtig godt til en mørk og kold aften, hvor man sidder med en dæmpet belysning. Bandets inspirationskilder tæller bl.a. Paradise Lost, Crematory og finske Amorphis, hvilket man godt kan høre i deres musik.

Secret Circle består af 12 numre, som er skrevet over en periode på tre år. Der er en tilpas god variation og en masse temposkift i de enkelte numre, hvilket gør at albummet ikke bliver for kedeligt. De fleste af sangene er dog skåret over samme list, så de kan godt virke en smule ensformige i længden. Ihvertfald i mine ører. Mine favoritter blandt de 12 sange er ”Blood For Blood”, ”Faded Memory” og titelnummeret ”Secret Circle”. I to af sangene har Voodoma fået en kvindelig gæstevokal med. Det er den tjekkiske goth sangerinde Veronika Seidlová på åbningsnummeret ”Sanctus Domine” og den tyske sangerinde og model Amy Faye på balladen ”One Last Goodbye”.

Musikkerne spiller godt og Micha's vokal passer godt til denne genre. Lyden og produktionen på albummet er også i top. Indspilningerne er foregået i Apocalypse Studios i Düsseldorf og albummet er produceret og mixet af bandet selv.

Er du til gothic dark metal, så er jeg sikker på at du ville kunne lide Voodoma. Så tjek dem ud!!!!
 
Secret Circle udkom 12. december 2014 via Echozone.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Voodoma på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

    1 

    Skriv en kommentar

    callerock@gmail.com