Nye indlæg

Paper Tigers - Head Over Heels

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
26-01-2015
Autentisk Brit-pop -fra Danmark. Jeg havde hørt cd'en Head Over Heels igennem 4 gange før jeg fik læst mig til at Paper Tigers er fra Danmark. Det overraskede mig faktisk. De spiller med en autensitet og respekt for genren der er forbløffende god. Hele albummet er helstøbt og flot. Lyden er klar og tydelig....næsten klinisk (positivt ment)

Der er mange gode elementer der gør cd'en til en helstøbt fornøjelse. Bassen er værd at bemærke. Den måde sangen bliver sunget på er meget "Brit-autentisk", dog uden at være overdrevet og sammen med guitarlyden ledes tankerne hen på The Who og neo-Brit-pop-drengene Jarvis Cocker, Oasis og Tim Christensen.

38 minutter tager de 11 numre, men man føler at man har været på en længere tidsrejse da der sker en masse og teksterne også er gennemarbejdet. Linus Valdemar står for vokal/guitar, Andreas Valdemar på bas, Max Hoffmeyer på keys/piano og Nicklas Løvén på trommer og hele herligheden er mixet sammen af Søren Andersen.

Jeg er ikke den store Brit-pop elsker, men kan sagtens høre når noget er lavet med kærlighed, og det er denne cd. Kærlighed til genren og kærlighed til instrumenterne.
 
Head Over Heels udkom 24. november 2014 via Trechoma Records.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Paper Tigers på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com