Nye indlæg

Pink Velvet Crush – F.S.O.A. (EP)

Skrevet af Calle
29-01-2015
Pink Velvet Crush er et amerikansk hard rock band, som består af tidligere medlemmer fra Bulletboys, Britny Fox, Steelheart (ikke oprindelige medlemmer af disse bands) samt medlemmer fra Vaudeville, Dust N' Bones og Sacred Angel. De fem mænd i bandet er Ryche Green (trommer), Doug Ramey (vokal), Shane West (Bas), Greg Polcari (guitar) og Sean Quidgeon (guitar). Bandet blev dannet i 2014 og F.S.O.A. er bandets debut EP.

EP'en består af seks sange og stilen er som sagt hard rock. Sangene er godt skruet sammen og melodierne er godt skrevet. Der er næsten alt hvad man kan ønske sig af et hard rock album. Man får gode guitar soloer og sangene er bygget op med omkvæd der kan synges med på. Jeg mangler måske bare en decideret powerballade, selvom afslutningsnummeret ”Obsession” kommer tæt på. Den er bare mere ”tung” og dyster end en ballade plejer at være. Mine favorit numre på F.S.O.A. er titelnummeret ”F.S.O.A. (Fifty Shades Of Anything)” og ”Take My Life”. Sidst nævnte bygges stille og roligt op i versene for derefter at bryde ud i et powerfuldt omkvæd. Alt i alt er det seks gode sange bandet har indspillet.

EP'en er blevet indspillet og mixet af Vic Rivera i Red V Studios i New York og mastering er foretaget af Bill Leverty, som til dagligt også er guitarist i Firehouse, i hans Leverty Sound Studio i Virginia. Man kan godt høre det er garvede musikkere der er med i dette band og jeg synes især der er nogle fede guitar soloer hist og her. Man skal dog lige vænne sig til Ramey's stemme. Lyden på EP'en er efter min mening en smule ”flad”. Jeg synes især trommerne ”drukner” lidt i lydbilledet.

Overordnet set er det en udmærket debut EP og sangene er som sagt godt skruet sammen. Der er også en tilpas god variation i sangene og jeg glæder mig til at høre mere fra Pink Velvet Crush. De har ikke opfundet noget banebrydende med deres musik, men er man til hard rock, så kan man roligt tjekke dette band ud.
 
F.S.O.A. udkom 25. november 2014 via HighVolMusic.
 
 (4 ud af 6)
 
Besøg Pink Velvet Crush på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com