Nye indlæg

Sons Of Death Valley – The Day Of Reckoning

Skrevet af Calle
19-02-2015
Sons Of Death Valley er et hardcore rock'n'roll band fra Roskilde. Bandet er helt nyt (de blev grundlagt i 1850) og består af Dan (vocals), Lars (guitar), Stefan (guitar), Kim (Trommer) og Torben (bas). Dette album er, af gode grunde, bandets første og det er også mit første kendskab til dem.

The Day Of Reckoning er en historie fortalt ud fra outlaw gunslingeren Joaquin Murieta og tidspunktet for fortællingen er tilbage i det 19. århundrede. Altså the Wild West. Albummet består af 12 sange og stilen er som sagt hard core rock 'n' roll, som er tilføjet en smule blues og country. Sidst nævnte kommer mest til udtryk i åbningsnummeret ”Son Of Death Valley” og afslutningsnummeret ”The Day Of Reckoning”. Mit favorit nummer på albummet er først og fremmest ”Making My Way Back”, men også sange som ”Past The Point Of No Return” og førnævnte ”Sons Of Death Valley” ligger godt i mine ører. Men alt i alt er det 12 gode sange bandet har indspillet.

Bandet spiller godt og Dan's stemme passer rigtig godt til hardcore-stilen. Personligt er det dog en smule for meget ”skrig og skrål” til min smag. Men efter flere gennemlyt vænnede jeg mig mere og mere til det.

Hele bandets koncept er totalt gemmenført. Alt lige fra coverdesign, presseskrivelse, pressebillede, Facebook side, skrifttypen og ikke mindst musikken og teksterne. Bandet har også gjort det DIY-style og har derfor ikke et pladeselskab i ryggen. Albummet er indspillet i et privat studie og derefter blevet mixet i Juicy Halftone Studios i Søborg og til sidst er det blevet masteret af Alan Douches i West West Side Music i New York. Albummet er kun ude som digital download.

The Day Of Reckoning er helt sikkert et debut album bandet kan være yderst stolte af. Jeg er i hvert fald blevet fan og jeg vil mene Sons Of Death Valley er et band man skal holde øje med fremover. The story is written. Now it's ready to be told!!!!
 
The Day Of Reckoning udkom 16. december 2014.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Sons Of Death Valley på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com