Nye indlæg

Strikeforce – Elegant Steel (EP)

Skrevet af Calle
20-02-2015
Strikeforce er et amerikansk hard rock band, som blev dannet tilbage i 1982. De har udgivet flere albums og denne EP er deres seneste udspil. Selv på trods af bandets lange karriere, så er dette mit første lyt og kendskab til bandet. Medlemmerne i bandet er stifteren, sangskriveren og produceren Duke Jackson (guitar), Daryn Unterbrink (vokal), Jim Burdette (trommer) og James Murphy (bas).

Bandet spiller som sagt hard rock og inspirationskilderne tæller da også navne som Scorpions, Van Halen, Accept, Rainbow og Led Zeppelin. Elegant Steel består af fem sange, hvor der er knald på lige fra første strofe af indledningsnummeret ”All About The Money” til sidste trommehvirvel i afslutningsnummeret ”Let Me Rock U”. De øvrige tre sange er ”Falling Down”, ”Live Action” og ”Doomsday”. Jeg vil ikke fremhæve enkelte af sangene, men derimod sige de virker bedst som en helhed.

Der er ikke meget nyt i bandets musik, men til gengæld gør de det rigtig godt. Man kan sagtens høre, at bandet har mange års erfaring med i bagagen. Både som live band og som recording artist. Elegant Steel er en yderst velspillet EP og jeg synes især rigtig godt om guitar arbejdet. Der er rigtig mange gode riffs og soloer blandt de fem sange. Derudover har Daryn en powerfuld rock stemme, der er et hard rock band værdig.

Er du til velproduceret, velspillet og powerfuld hard rock med gode melodier og solidt guitarspil, så bør du tjekke denne EP ud. Jeg vil i hvert fald se om jeg kan finde tidligere udgivelser fra dette band. Keep it hard and heavy!!!!
 
Elegant Steel udkom 9. december 2014 via HighVolMusic.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Strikeforce på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com