Nye indlæg

Blended Brew – Hand Patrones

Skrevet af Calle
20-02-2015
Blended Brew er et dansk rock band fra Glumsø, som ligger nær Næstved. Bandet består af Jimmy Månsson (vokal og guitar), Mikkel Toustrup (guitar, Sebastian Beck Groset (piano/organ), Mads Bunch Johanson (trommer) og Mathias Jørgensen (bas).

Inspirationen er hentet i 70'ernes rock og 90'ernes grunge. 70'erne kommer især til udtryk gennem Sebastian's organ skills og 90'erne kommer til udtryk gennem resten af bandet, hvor især guitaren og vokalen spiller ind. Jeg synes helt sikkert det er yderst dygtige musikkere vi har med at gøre. Og Månsson's vokal sidder bare lige i skabet.

Hand Patrones består af 12 velskrevne sange, hvor man igennem albummets 42 minutter bliver forkælet med en lækker groovy feeling og man bliver hurtigt fanget i bandets musikalske univers. Samtidig er sangene rigtig godt skruet sammen, melodierne er fængende og man bliver på intet tidspunkt lullet i søvn. Mine favoritter blandt de 12 sange er ”Stepping On The Sun”, ”Jester” og ”Feed The Passion”, samt de mere stille sange ”Prisoner Son” og ”Secrets”.

Albummet er indspillet og mixet i Vibe Factory i Københvan af Jakob Winter og bandet selv og så er det blevet masteret i Abbey Road Studios i London af Sean Magee (The Beatles, Pink Floyd m.fl.).

Dette debut album kan bandet helt sikkert være yderst stolte af. Jeg har ”kun” fået albummet tilsendt digitalt, men kan se på bandets facebook side, at man kan købe albummet på vinyl. Det vil jeg helt sikkert gøre, da det er et af den slags album der vil gøre sig godt på en pladespiller. Tjek Blended Brew ud. Du vil ikke fortryde det!!!!
 
Hand Patrones udkom 30. januar via Gateway.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Blended Brew på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com