Nye indlæg

Salvation - Resurrect The Tradition

Skrevet af Peter Letting
20-02-2015
Salvation er ude med deres debut album Resurrect The Tradition. Albummet kunne skaffes fra 26. januar 2015. Salvation er et Florida- based US hardcore band, og selvom lead guitarist Steve Boomhower er en surfer dreng, så er det ikke den traditionelle surfer stil de kører af. Stilen er tung og for det meste langsom, med en grov monoton vokal. Der er lidt spoken / Hip-hop over vokalen, uden at der ellers er nogen sammenligning med hip-hop.

Jeg forsøgte at lede efter lidt info om bandet på nettet, og faldt over en Wiki side om et andet US band, godt nok fra San Francisco. Men de var fra 60’erne og var vist ikke helt den samme type band. Jeg tror deres mening med Salvation var mere religiøs. Salvation fra Florida udtaler selv at ”Hardcore is our Salvation”, men det er vist ikke i en kirkelig mening….

Salvation tæller 5 medlemmer: Kimbo Reichard på vokal, Steve Boomhower på lead guitar, Mike King på rytme guitar, Gary Meskil på bas og vokal, samt Kyle Fowler på trommer.

Der er 11 numre på skiven, og taget enkeltvis er de såmænd meget gode, men som en sammenhæng og 11 numre i streg, så bliver det sq for ensformigt, efter min mening. Der er ikke meget variation i tonelejet eller udtryksformen i vokalen, og eftersom vokalen fylder meget på skiven, så bliver helheds indtrykket også derefter, og jeg har svært ved at se igennem det og høre nuancerne. Musikken i numrene virker ikke rigtig på mig, og selvom jeg til tider vipper lidt med foden undervejs, så har jeg allerede glemt samtlige numre når skiven slutter. Som den mavesure anmelder jeg er, så giver jeg Salvation 2½ ud af 6
 
Resurrect The Tradition udkom 26. januar via Mighty Music/Target Group.
 
(2½ ud af 6)
 
Besøg Salvation på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com