Nye indlæg

Evil - Shoot The Messenger

Skrevet af Peter Letting
06-03-2015
Evil udkommer med nyt album med titlen Shoot the Messenger 30 marts 2015. Evil er et gammelt dansk metal band med rødder tilbage til 1984. Dengang var der vist nok lidt flere medlemmer i bandet, med i 2015 er Evil nærmest en enmandshær, bestående af Freddie Wolf på samtlige instrumenter og Søren Nico Adamsen (Ex-Artillery) på vokal.

Hvis man som undertegnede er et gammelt metal hoved, ligeledes med metal-rødderne godt tilbage i de tidlige 80’ere, så er det her lige en skive, som er værd at gå efter. Stilen lægger sig rigtig meget op ad Accept eller Judas Priest.

Jeg kan lide det jeg hører, lige fra starten. God energi, fede guitar riffs og soloer, som bare sidder i skabet. Evil is back…Selvom jeg har hørt masser af dansk 80’er metal såsom Mercyful Fate, så mindes jeg ikke at have stødt på Evil før nu, men sikke en glædelig overraskelse.

Jeg har 2 yndlingsnumre på skiven. Titel nummeret ”Shoot the Messenger”, er både humoristisk og meget tidssvarende. Faktisk kunne man tro at det var skrevet til sådan en som mig, der til daglig kæmper med computere, i min egenskab af IT-konsulent. Teksten handler om den her nye PC, hvor det bare vælter ind med ”skrammel” fra den store IT verden udenfor via e-mails, og hvor modtageren må beskytte sig med antivirus programmer. Så ”Shoot the Messenger” er præcis hvad jeg mener om alle dem som afsender spam mails i stor stil.
Andet yndlingsnummer er ”Big Show”. Midtvejs er en fed guitar solo i super klassisk stil, lige efter mit hoved, og jeg kan høre det om og om igen.

Men helt overordnet synes jeg bare det er en super fed skive, på den helt klassiske metal metode, men alligevel uden at være ”gammeldags” og fortærsket.
Det bliver spændende at følge med og se om der kommer nogle koncerter med Evil, og i den forbindelse hvilket line-up Freddie vil benytte sig af. Han kan trods alt ikke spille alle instrumenter live på scenen…Jeg giver Shoot the Messenger 5 ud af 6
 
Shoot The Messenger udkommer 30. marts via Mighty Music/Target Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Evil på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Ole Habnsem
    28-03-2015 16:23
    Jeg kunne ikke være mere enig. Det fandeme en fed skive. Jeg ville måske endda give 6 stjerner, da der er mere end langt imellem den gode rendyrkede 80"er metal. Ja selv dengang i 80"erne var der meget lort imellem :-)


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com