Nye indlæg

VCPS – VCPS

Skrevet af Calle
16-03-2015
VCPS, som tidligere gik under navnet Vietcong Pornsurfers, er ude med deres tredje album. Denne gang er det et mine album, som består af 6 sange. Jeg har tidligere anmeldt deres andet album ”We Spread Diseases” og dengang var jeg rimelig godt tilfreds. Dog blev albummet lidt for ensformigt i længden.

Har bandet så ændret sig på dette nye album? Ja det har de faktisk. Ikke nok med at de har skiftet navn, så er stilen også blevet lidt mindre punket. Det er blevet lidt mere rock 'n' roll og jeg synes jeg kan høre mere KISS, Thin Lizzy og The Solution inspirationer på dette album. Derudover minder de mig også en del om to andre svenske bands, som jeg synes godt om, og det er Mama Kin og Bulldog Mack. Der er dog stadigvæk knald på i et par af sangene, som eksempelvis åbningsnummeret ”Aint Nothing For You” og afslutningsnummeret ”Take It Outside”. I de fire mellemliggende sange er tempoet sat lidt mere ned og sangene er blevet mere melodiske. Altså synes jeg musikken er blevet mere alsidig og varieret. Mine favorit sange på VCPS er ”Yes, I Can”, ”All Bad Things”, ”Wild One” og førnævnte ”Aint Nothing For You”. Men alt i alt er de seks gode sange bandet har indspillet.

Albummet er blevet indspillet henover en uge i et studie i Borlänge i Sverige med Jakob Grundtman bag knapperne. Han har også produceret albummet. Sammen med bandet har han fået lyden tilpas ”rå” uden at det er ”skramlet” og det giver musikken den helt rette feeling. Samtidig udstråler bandet en enorm god energi og spilleglæde. VCPS består af Tom Norberg (vokal), Marcus Hellström (trommer), Affe Kihlberg (bas) og Björn Trägårdh (guitar).

Er du til rock 'n' roll uden de store dikkedarer, så er VCPS lige noget for dig. Man bliver uden tvivl i god stemning af at lytte til dette mine album. Rock 'n' Roll aint dead!!!!
 
VCPS udkommer 25. februar via Dangerous Rock Records.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg VCPS på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com