Nye indlæg

Mahalia Barnes & The Soul Mates feat. Joe Bonamassa – Ohh Yea – The Betty Davis Songbook

Skrevet af Calle
17-03-2015
Hvem er Mahalia Barnes? Hun er australier og datter af Jimmy Barnes og så er hun samtidig en fænomenal sangerinde. Og hvorfor anmelde et album med hende, hvor hun synger Betty Davis sange? Fordi det er et fedt album. Det er soul, det er blues og det er rock. I dette tilfælde (som i de fleste andre tilfælde) en rigtig god kombination. Og når man så samtidig har Joe Bonamassa med på guitar på samtlige 12 sange, så går man ikke helt galt i byen. Udover Mahalia og Bonamassa, så består hendes Soul Mates af Ben Rodgers (bas), Franco Raggatt (guitar), Clayton Doyle (orgel og piano), Laclan Doyle (clavinet og rhodes), David Hibbard (trommer) og korsangerne Darren Percival, Jade MacRae og Juanita Tippins.

Som titlen antyder, så består albummet af 12 sange fra Betty Davis' sangbog. Og jeg skal da være ærlig og sige, at jeg ikke kender så meget til Betty Davis, men jeg har da hørt et par af sangene, som er på dette album. Stilen er som sagt en god blanding af soul, blues og rock. Det er en super lækker feeling over dette album og Mahalia har en total sprød stemme, som passer perfekt til disse sange. Musikkerne spiller godt og Bonamassa levere guitararbejde og soloer, som kun han kan.

Mine favorit sange på albummet er ”Nasty Gal”, ”If I'm In Luck I Might Get Picked Up”, ”You Won't See Me In The Morning”, ”Steppin' In Her I. Miller Shoes” og ”Walking Up The Road”. I sidst nævnte medvirker Mahalia's far Jimmy som gæste vokalist. Selvom jeg normalt er mest til hard rock, så kan jeg virkelig godt lide dette album. Og så er jeg blevet forelsket i Mahalia's smukke og super sprøde stemme. Og bare fordi man er mest til hard rock, så kan man jo også godt lytte til andet musik, som f.esk. blues og soul.

Albummet er indspillet live på bare tre dage i Train Studios i Sydney, Australien. Producer på albummet er ingen ringere end Kevin Shirley. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Joe Bonamassa, Aerosmith, Iron Maiden, Mr. Big, Beth Hart, Black Star Riders, Journey og Black Country Communion og en masse andre. Lyden og produktionen på Ohh Yea – The Betty Davis Songbook er perfekt.

Alt i alt er dette et rigtig fedt album og jeg kan varmt anbefale folk derude, at tjekke Mahalia Barnes ud. Måske bliver du vundet over, ligesom jeg er blevet.
 
Ohh Yea - The Betty Davis Songbook udkom 23. februar via Mascot label Group.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Mahalia Barnes & The Soul Mates på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com