Nye indlæg

Suckerpunch – Badass Boogie (EP)

Skrevet af Calle
19-03-2015
For ca. halvandet år siden anmeldte jeg Skjern bandet Suckerpunch's selvbetitlede debut EP. Der var dømt rock 'n' roll for alle pengene. Nu er de så ude med deres anden EP, som har fået titlen Badass Boogie. Stilen er ikke ændret og bandet sprudler stadigvæk af en enorm energi og spilleglæde.

Suckerpunch spiller god gammeldags 80'er inspireret rock ’n’ roll i stil med Guns ’n’ Roses, Motörhead, Mötley Crüe og AC/DC. Der er altså lagt op til fest. Bandet har uden tvivl taget attituden fra nogle af ovennævnte bands og givet deres egen musik en indsprøjtning med det.

Skiven starter med titelsangen ”Badass Boogie”, som virkelig sparker EP'en godt i gang. Den opfølges af ”Highspeed Rock 'n' Roll”, som forsætter i samme spor. Endda med endnu mere energi og power. Efter min mening er det en af EP'ens bedste sange. Herefter kommer den lidt mere downtempo sang ”I Don't Care”. Denne sang er mindre hard rock eller punket end de andre tre sange, men den har stadigvæk noget fedt over sig. Den får mig til at tænke på et band som svenske Crazy Lixx. EP'en afsluttes med endnu en energiudladning i form af ”1-2 Fuck You”. Alt i alt er det fire gode sange man får på Badass Boogie.

Bandet består af Jes Pihl Bjørnstad (sang), Morten Flindt (guitar), Jesper Rosenkvist (guitar), Lars Groth (trommer) og Jesper Willumsgaard (bas). Så vidt jeg kan se er det stort set samme besætning som på deres første EP. Kun den ene guitarist er skiftet ud og ind er kommet Jesper Rosenkvist. De spiller godt og Jes' stemme er tilpas sprød og passer godt til denne genre inden for rocken. EP’en er produceret af Chris Blaize. Han har efter min mening ramt en lyd der oser langt væk af 80'ernes sleazy hard rock.

Desværre består EP'en som sagt kun af fire sange og den er derfor alt for hurtigt overstået. Jeg kunne godt have ønsket mig lidt mere, så forhåbentlig bliver bandets næste udgivelse et fuld længde album. Hold øje med disse fem fyre. De vil frem i verden og give os alle et skud ægte rock 'n' roll.
 
Badass Boogie udkom 27. februar via Blaize Music.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Suckerpunch på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com