Nye indlæg

Melodius Deite – Episode II : Voyage Through The World Of Fantasy

Skrevet af Calle
21-03-2015
Okay, det her er første gang vi anmelder et band fra Thailand. Melodius Deite kommer nemlig fra Bangkok. Bandet består af Biggie P. Phanrath (guitar og keyboard), Bookkie P. Phanrath (trommer), Ohm S. Dejkong (bas), Ake N. Keartpanich (vokal) og Oatdy P. Keartpanich (guitar). De spiller symfonisk og progressive power metal og de er for fans af eksempelvis Dream Theater, Symphoni X og Angra.

Episode II : Voyage Through The World Of Fantasy er bandets andet album, men dog mit første bekendtskab med dem. Albummet, som er et dobbelt album, består af 9 sange, eller rettere 8 sange og en instrumental intro i form af ”Entering The Gate”. På trods af at der ”kun” er 9 sange på albummet, så har det alligevel en varighed på 1 time og 16 minutter. Så det er altså nogle lange numre bandet har indspillet og det korteste er ”Pyramids Of Egypt” på 5 minutter. Det længste nummer er ”Civilization”, som kommer op over 16 minutter.

Bandet er teknisk virkelig dygtige og yderst kompetente på deres instrumenter. Og damn, der bliver spillet hurtigt flere steder. Så meget at man næsten bliver forpustet af at lytte til det. Samtidig har Ake en vokal der er denne genre værdig. Numrene er meget varierede i tempo og der er flere utrolig flotte instrumentale orkester passager spredt over albummet, som det f.eks. gør sig gældende i ”The Dawn Of Journey”, "Alexander The Great" og førnævnte ”Civilization”. Ja faktisk i alle sangene. 

Albummet er produceret af bandets to guitarister Biggie og Oatdy. Det har de gjort godt og albummet har en rigtig flot og ren lyd, som jeg synes der skal være, når man spiller musik inden for denne genre. Alt i alt er det et smukt og virkelig velspillet album bandet har indspillet og musikalsk set er det nogle utrolig flotte melodier de har komponeret.

Er du til symfonisk og progressive power metal, så vil jeg klart anbefale at du tjekker dette album ud!!
 
Episode II : Voyage Through The World Of Fantasy udkom 13. marts via Inazuma Productions.
 
  (5 ud af 6)
 
Besøg Melodius Deite på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com