Nye indlæg

The Answer - Raise A Little Hell (Danish)

Skrevet af Lars Frosz Nielsen
07-04-2015
Irske The Answer har begået et mesterværk, intet mindre. Med deres Raise a little Hell har de slået deres kærlighed til Rock'en fast med 12" søm. Selve stilen er noget der blev grundlagt i de tidligste 70'ere, og der bliver spillet med en ægthed og kærlighed så man ikke kan andet end at elske det. Der er ikke nogen der kan beskylde dem for at plagiere bestemte bands men de få én til at tænke på grupper som Free, SWEET, Led Zeppelin, Deep Purple, AC/DC og i den boldgade.

12 kærlighedserklæringer til Rock'en er det blevet til på denne cd. Der lægges ud med Long live the renegade der lægger stilen for resten af cd'en. Masser af lækre guitar riffs som kendetegner genren man i min barndom betegnede som Beton-Rock.

Cormac Neeson synger med en ægte rå rockstemme, Paul Mahon spiller guitar, Micky Waters spiller bas og James Heatley spiller trommer i dette fremragende rockband.

Som man sikkert kan fornemme blev jeg glædeligt overrasket over denne cd. Selve produktionen er autentisk og flot. Man fornemmer næsten vinyl og pickup, og så er man nået så langt man kan efter min mening. Mixet er, ligesom alt det andet perfekt. Jeg kan kun anbefale alle der kan lide ROCK at købe dette mesterværk.
 
Raise A Little Hell udkom 9. marts via Napalm Records.
 
(6 ud af 6)
 
Besøg The Answer på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com