Nye indlæg

Impalers – Prepare For War (EP)

Skrevet af Calle
13-04-2015
Det danske metal band Impalers udsendte selv Prepare For War EP’en tilbage i november 2014, men nu udkommer den world wide via Evil EyE Records. Og det er stort set samtidig med at bandet udgiver deres andet album ”God From The Machine”, som dog udsendes via et andet pladeselskab (udkom 10. april via Crime Records). Men det er altså EP’en jeg anmelder her. Og det er af den simple grund, at det er den jeg har fået tilsendt (fra Evil EyE Records) og jeg har ikke fået tilsendt det nye fuld længde album (fra Crime Records).

Well….. Impalers er som sagt et dansk band, som består af Søren Crawack (vokal/guitar), Thomas Carnell (guitar), Kenneth Frandsen (bas) og Rasmus Kjær (trommer). Kun Crawack og Kjær var med på bandets debut album ”Power Behind The Throne” fra 2013. Dette album blev også anmeldt her på siden.

Prepare For War består af fire sange, heraf to nye kompositioner samt to cover numre. De to nye sange er titlenummeret ”Prepare For War”, som også er med på det nye album, samt ”Destination Warfare”. Begge sange har alle elementerne fra thrash metal. Hurtige guitarer, en buldrende bas og hurtige trommer samt en tilpas rå vokal. Begge sange fungerer rigtig godt. Den første af de to cover sange er ”Napalm In The Morning”, som er et ”gammelt” Sodom nummer fra 2001. Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke kendte originalen, men jeg har efterfølgende fundet den frem og lyttet til den. Og her synes jeg Impalers har lavet en udmærket version af sangen. Den anden cover sang er ”The Hammer”, som er et gammelt Motörhead nummer fra 1980. Den får et dejligt frisk pust i Impalers versionen.

EP'en er produceret af Marco Angioni og det er mixed og masteret af Søren Jensen i Death Island Studios. Coverartworket er lavet af Mario Lopez (Mario Lopez Design).

Prepare for War er en velspillet og velproduceret EP, som giver mig lyst til at tjekke bandets nye album ud. De har virkleig fundet alle thrash metal dyderne frem og så synes jeg bandet spiller godt. Dansk thrash metal når det er bedst. Tjek dem ud!!
 
Prepare For War EP udkom 1. april via Evil EyE Records. 
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Impalers på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com