Nye indlæg

Scorpions, Hardline og Dizzy Mizz Lizzy

Skrevet af Calle
15-04-2015
Så vil jeg prøve et nyt tiltag til denne side, nemlig at skrive en rock blog. Jeg vil skrive lidt om hvilken musik jeg hører, hvad der rør sig i rockverdenen, lidt om nye spændende bands, hvilke koncerter jeg tager til eller vil anbefale folk at dukke op til. Men også om cover designs, nye udgivelser, nye musikvideoer osv. Eller hvis en rock musikker ”forlader” os. Altså en masse forskellige ting omhandlende ROCK!!!! Jeg vil prøve at skrive lidt en gang eller to om ugen. Måske kan det inspirere nogen til at lytte til de bands jeg nævner.

Denne uge startede med, at jeg fandt ud af at Scorpions har udgivet nyt album tilbage i februar måned og det var gået min næse forbi. En stor skændsel. Fy fy Calle. Dette band er nemlig grunden til, at jeg hører den musik jeg hører. Det hele startede med at en ven og jeg fandt et kassettebånd på en cykelsti og det bånd var ”World Wide Live” fra 1985 med netop Scorpions. Vi blev begge meget imponerede over deres musik og jeg var nu solgt til rock ’n’ roll. Nu har jeg hørt deres nye album ”Return To Forever” to gange på Spotify (ja jeg lytter også til musik der) og jeg vil helt sikkert gå ud og købe albummet. Det er ikke deres bedste udgivelse, men det skal hjem og stå i min samling.
 
 
I går fandt jeg en ”ældre” CD frem fra gemmerne, som jeg ikke har hørt længe. Faktisk havde jeg kun hørt albummet en to tre gange. Og det er faktisk et rigtig fedt album. Jeg taler om Hardline’s ”Double Eclipse” fra 1992. Albummet havde et par hitsingler i form af ”Hot Cherie” (lyt til sangen og se videoen via dette link) og ”Takin’ Me Down”, men derudover er det spækket med sprøde rock sange og flotte ballader. Det er et album jeg helt sikkert kan anbefale.
 
 
Her til morgen fik jeg endelig hørt den nyeste single med Dizzy Mizz Lizzy. Sangen hedder ”Made To Believe” og den ligger sig godt i forlængelse af forrige single ”I Would If I Could But I Can’t”. Jeg synes rigtig godt om deres nye sange og de bringer mig gode minder fra dengang Dizzy Mizz Lizzy var på deres højeste. Dengang jeg så dem live flere gange, både på Roskilde festivalen og flere andre steder. Og jeg hørte deres første album til det var helt slidt ned. Jeg har desværre ikke fået købt billetter til nogle af deres koncerter her til sommer.
 
 
Det var så min første blog. I de næste par dage bliver det spændende og se om jeg falder over et nyt band eller genopdager et "gammelt" album. Lørdag skulle jeg have været til koncert med Shades & Peters i Hillerød, men koncerten er desværre blevet aflyst. Og så skal i alle huske, at der jo er High Voltage Rock Awards på High Voltage i København på lørdag den 18. april. Jeg skal desværre ikke derind selv, men læs mere om arrangemetet her.

Kategori: Rock Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com