Nye indlæg

Stoneghost – New Age Of Old Ways

Skrevet af Calle
23-04-2015
Stoneghost er et metal band fra London, England, som blev dannet i 2007. Bandet består af Jason Smith (vokal), Cris Finniss (trommer), Jamie Nash (bas) og Andrew Matthews (guitar). New Age Of Old Ways er bandets debut album.

Som sagt spiller Stoneghost metal og deres inspirationskilder tæller bl.a. Pantera, Mudwayne, Opeth, Down, Mastodon, Hatebreed og Kyuss for bare at nævne et par bands. Så der er tale om metal med rødderne godt plantet i southern metal og stoner metal. Albummet består af 11 hårdtslående sange med masser af power, groovy riffs og tons tunge rytmer. Mine personlige favoritter på skiven er åbningsnummeret ”Faceless Ghost”, som vist nok også var første singleudgivelse, samt ”Your Trigger, My Finger” og albummets ”ballade”, som har fået titlen ”Let Sleeping Beasts Lie”. Derudover synes jeg også godt om ”Second To Breathe”, som er albummets længste og mest varierede sang med sine 7 minutter. Den eneste sang der ikke lige falder i min smag er afslutningsnummeret ”Mother Of All Bastards”. Måske fordi det er en demo version og lyden er derefter eller måske er det fordi vokalen ikke ”taler” til mig på netop denne sang. Men alt i alt er det rigtig godt album bandet har udsendt.

New Age Of Old Ways er blevet til i samarbejde med Russ Russell, som tidligere har arbejdet med bl.a. Napalm Death, Dimmu Borgir og Evile, så han er den rette mand, hvis man spiller metal. Lyd og produktion sidder lige i skabet. Bandet spiller godt og solidt og Jamie's stemme passer perfekt til denne genre.

Er du til southern/stoner metal, å bør du helt sikkert tjekke dette band ud. Dine øregange vil blive tæsket godt gennem på albummets 56 minutter. Metal rules!!!!
 
New Age Of Old Ways udkommer 27. april via Mascot Label Group.
 
  (4½ ud af 6)
 
Besøg Stoneghost på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com